torstai 7. tammikuuta 2010

Lumipäivä

Täällä satoi taas lunta. Eilen tulla tuprutti aikamoinen kasa valkoista ihmeteltävää, ainakin kymmenisen senttiä, ja tänään taivaan kirkastuessa kaikki tuntuivat olevan ulkona nauttimassa harvinaisista lumivapaista. Noh, minulla ei nähtävästi ole lumivapaata, vaikka vähän toivoinkin pientä lomaa luennoista ja tehtävistä. Juuri niitä minuniltaluentojani ei oltu peruttu joten takaisin sorvin ääreen. Vähän muuten toivoin että lumisade olisi tullut pari päivää aikaisemmin että olisin päässyt luistamaan siitä joululoman pilanneesta painajaiskokeesta. Tai että olisin vaikka saanut possuflunssan päivää aikaisemmin. Mutta säkä ei käynyt tällä kertaa ja painajaiskoe on nyt surkeasti suoritettu.
Käytiin kanssa tänään ulkona käyskentelemässä, ihmettelemässä ja sotimassa lumipalloilla. Aivan uskomattoman paljon porukkaa pulkkamäessä siihen verrattuna että on kuitenkin torstai, keskipäivä ja monilla varmasti olisi töitä, jollei tietenkään lunta olisi tullut. Ja maa alkaa palaamaan taas raiteilleen, nyt tuli vihdoinkin maidotkin takaisin lähikauppaan. Eilen ei meinaan maitolähetykset, eikä kai lehtilähetyksetkään päässeet tänne esikaupunkialueille.


Lumilintsareita

5 kommenttia:

 1. kiva että sielläkin on lunta :)

  VastaaPoista
 2. Hii näyttää kivalta :) Täälläkin (suomessa siis) on tietty mukavasti lunta, sairaan kylmä vaan..

  VastaaPoista
 3. Tää on kyllä ihan mahtavaa tämä lumentulo. On kerrankin ihan oikea talviolo. Kaikki näyttääkin nätimmältä lumenpeitossa :)

  VastaaPoista
 4. Huu! Justiin yks päivä mietin, että hyvään aikaa osui Lontoon matka - ei lunta, eikä vielä läpivalaisevia skannereita lentokentällä ;)

  Mutta nauttikaahan te siellä!

  VastaaPoista
 5. Teillä kävi tosiaan tuuri, täällähän on ollut kauheasti ongelmia, lentojen kanssa varsinkin!

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails