keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Ale-shoppailua

... en ole ehtinyt tekemään lainkaan vielä! Tarkoituksena oli käydä heti kokeitten jälkeen katsastamassa kaupungin valikoimat muutaman tietyn vaatekappaleen kannalta, ja ehkä parin heräteostoksen toivoissa mutta kiireet veivät naisesta voimat. Nyt huomenna olisi, jos vain suinkin jaksan, poiketa ainakin Oxford Streetillä katsastamassa muutamien isojen ketjujen jämät, jos vaikka jotain löytyisi. Suuri unelma olisivat olleet Urban Outfittersin täydelliset mokkaylipolvensaappaat, mutta nekin ovat nähtävästi jo loppuneet, ainakin kaupan nettivalikoimista.

shoppinglist


Fiilistelyjä etsintäkappaleista...
Kävinpä eilen muuten työhaastattelussakin, ja suuria mietintöjä aiheutti oikein pukeutuminen. Täällä on sen verran "helppoa" että jakkupuku on se ainoa oikea valinta, mutta lähiaikojen kylmyysaste vaikeutti kenkien valintaa. Saappaat kun mielestäni ovat hivenen liiankin "business casual" mutta ulkona ei kyllä tarkene millään perinteisillä pikkukengillä. Ja kenkiä on ikävä raijata. Lopulta päädyin saappaisiin kynähameen kera. Piutpaut täydelliselle bisnespukeutumiselle, maassa on sentään vielä lunta!


Oli muuten mielenkiintoinen haastattelu. Sanotaan näin, että oman haastatteluantini perusteella en kyllä palkkaisi itseäni :D Mutta ihan kokemuksena mielenkiintoinen. Aika järkyttävää muuten, rakennuksessa oli niin kylmä että sormien kalikoitumisen lisäksi jopa minun sekuntikelloni jäätyi enkä voinut käyttää sitä.


P.S. Täällä kiva YSL-huulipuna-arvonta ja tutustumisen arvoinen blogi :)

3 kommenttia:

 1. Oih toi hame on ihana, minkä puljun se on?

  Mä harrastan tällä säällä kyllä kenkien raijaamista, kun muutenkin joutuu kantamaan kunnon kokoista kassia niin korkkarit menee siellä ihan hyvin. Esimies oli ihan ihmeissään kun lähdettiin töistä, kysyi, että "onko sulla toiset kengät mukana ulkona kulkemista varten".. "juuei kun haluun kulkea pakolla täällä lumessa ja loskassa korkkareilla ;)"
  Jakkupukuilu on sinällään ihan kätevää ettei tarvi miettiä mitä päälleen laittaa sen kummemmin, mutta meillä töissä kun vain asiakastapaamisissa ramppaavilla on jakkupuku päällä ja muilla jotain casualimpaa niin tuntisi itsensä ihan ylipukeutuneeksi jakkupuvussa. Ja se casualimman, mutta kuitenkin sopivan bisneksen keksiminen vasta vaikeeta onkin! :/

  VastaaPoista
 2. Täältähän löytyi toinen saarelainen, kiitos käynnistä, tulin heti vastavierailulle! :)

  Viime viikolla on ollut järkyn kylmä. Nyt tarkoitan juurikin siis sisätiloja. Meillä töissä aamuisin on +10C. Huh, huh. Siinä saa puoleenpäivään asti kalista ja kerrospukeutua oikeen antaumuksella. Hullujen hommaa tällainen.

  VastaaPoista
 3. Johanna, toi no joku ylikallis merkki, olisko Philip Lomin. Noi kaikki vaatekappaleet tuossa koosteessa on jotain McQuuenia ja YSL:llää, lähinnä vain inspiraationa high-street ostoksille :)

  Mulla on sen verran kamaa aina mukana että mä taas yritän jättää minkä pystyn kotio, muuten oon ihan hajalla (kun joudun myös käveleen koht suuria matkoja myös). Mä tykkään bisnespukeutumisesta just ton helppouden takia, uniformu vaan päälle ja menoks, ei tarvii miettiä tota "onko tarpeeks muodollinen, onko liian tavallinen" dilemmaa :)

  Nti Nimetön, juu mä olen jo jonkun aikaa lueskellut blogiasi mutta nyt tuli vasta kommentoitua :) Ihan järkyttävää tää näitten rakentaminen, joskus tekis mieli istua vaan takki päällä sisätiloissakin...

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails