perjantai 15. tammikuuta 2010

Quantum Leap

Nauhoittava digiboksi, jättitelkkari ja lapsuuden ajan lemppariohjelman uusintanäytökset... Olen viimeiset pari viikkoa nauhoittanut Quantum Leap -ohjelmaa maratonikatseluelämystä varten ja voi vitsi kun tulee taas kakara-ajat tästä ohjelmasta mieleen. Tätä katsoin jokseenkin uskollisesti pitkään ala-asteikäisenä. Tarinahan kertoo näin pähkinänkuoressa Sam Beckettistä, ydinfyysikosta joka on päässyt selville aikamatkailun salaisuudesta. Piloille mennen kokeilumatkan vuoksi hän on kuitenkin joutunut ns. aikalimboon ja hyppää elämästä toiseen, joutuen ratkomaan menneitä vääryyksiä ja virheitä.

Mielessä pysyneitä jaksoja ovat esimerkiksi kun Dr. Beckett hyppää kuolemantuomiota odottavaksi vangiksi, viisikymmentäluvun mielisairaalaan sähköhoitoa saamaan, ja kehitysvammaiseksi. Pienenä minua myös erityisesti miellytti ja nauratti kun päähenkilö hyppäsi naisten elämään, ja keikisteli pikkumekoissa ja meikeissä, ja usein veti kaikenlaisia ahdistelijoita köniin. No, ne naurattavat edelleenkin :) Yleisesti ottaen sarjassa käsiteltiin paljon mielenkiintoisia ja kipeitäkin aiheita, ja se siinä taisikin minua eniten miellyttää.

Miksei tätä ole julkaistu DVD-boksina? Meikä ostaisi sarjan heti! Tästä on tosiaankin jäänyt aika lämpimät muistot :) Muistuuko tämä sarja kellekkään muulle kasikytluvun lapselle?

edit. Kyllähän boksisetti löytyykin, Amazonista vielä tosi kätevästi!

2 kommenttia:

  1. Onhan tuo DVD-boksi saatavilla, esim. Amazonilta vahan paalle £50 koko sarja.

    VastaaPoista
  2. Ooh, kiitos, en ollut edes huomannut katsoa sieltä kun en ole koskaan niitä kaupoissa nähnyt.

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails