maanantai 18. tammikuuta 2010

Kuivashampoot testissä

Kuivashampoot ovat kiireisen aamupelastus. Rasvainen letti, ja viisi minuuttia aikaa ennenkuin ovesta ulos? Ei hätää, suih suihk, pari harjanvetoa ja menoksi. Sen jälkeen kun omani hommasin, en osaisi kuvitella luopuvani omastani. Jos mietityttää mitä putelia kannattaa kokeilla jatka lukemista.

Tigi Rockaholic Dirty Secret


Normaalihintaan verrattuna aikamoinen pettymystuote. Ihmettelen syvästi, että niillä hinnoilla mitä Tigi tuotteistaan kiskoo ei saada kunnollista laatua aikaiseksi, ja purkit tyhjenevät itsekseen. Mitä järkeä?!? Itse maksoin omasta pullostani vain £5, mutta en silläkään ostaisi uutta, niin paljon jäi tämä potuttamaan ihan muutenkin.

+ voimakas tyvikohotus
- tympeä haju
- tyhjenee itsekseen (kesti mulla ehkä max. viisi käyttökertaa)
- jättää harmaata "hilsettä" hiuksiin

Toni&Guy Refreshing Dry Shampoo


Valitettavasti ei pärjää Tigille tyvikohotuksessa, ja tätä täytyy suihkia enemmän, mutta ei jätä harmaata möhnää hiuksiin, eikä haise! Vaikka hinta on ainakin kaksi kertaa Tigiä alempi, niin pullo on saatu suunniteltua niinkin huisin hyvin ettei se tyhjene itsestään. Tätä suosittelen, jos kuivashampoota meinaatte hommata.

+ neutraali tuoksu
+ luonnollinen mattajälki
+ hiukset näyttävät kunnolla puhtailta (ei jää harmaata möhnää kuten Tigistä)
+ kestää eikä tyhjene itsestään
- vähäinen tyvikohotus

Oletteko kokeilleet jompaakumpaa, tai vaikka jotain muita kuivashampoita? Vinkkejä saa antaa, kokeilisin mielelläni jotain muutakin kuin Toni&Guy:ta.

9 kommenttia:

 1. Heips!

  Suosittelen kokeilemaan Björn Axén Styling Powderia, sitä saa Kicks-liikkeistä alle kympillä (isompi pullo yli kympillä) ja pidän tästä ehkä jopa enemmän kuin Toni&Guysta (sekin on aika hyvä!).

  Käykö jos linkitän tuotearvioni tuotteesta tähän :)?
  http://pieceofpanda.blogspot.com/2009/12/haluttu-vihattu-rakastettu-dirty-secret.html

  VastaaPoista
 2. Saakohan tätä Toni&Guyta Suomesta, tiedätkö? Oon miettinyt kuivashampoon ostoa niiin kauan, mutta taas näitä asioita, mitä tarvis, mut ei koskaan saa aikaiseksi. ;P

  VastaaPoista
 3. Ioanna: ainakin Kickseistä saa Toni&Guyta!

  Itse en ole muita kokeillutkaan, kun kaverin vinkin perusteella tuota T&G ostin. Hyväksi olen havainnut :)

  VastaaPoista
 4. Panda, täytyypi kokeilla, oon siitä jo muitakin hyviä arvioita kuullut itseasiassa. Hauska muuten toi sun tuotevertailu, kun kuulosti et sun päässä T&G ja Tigi toimi melkein täysin erilailla kuin mun päässä :) Täs taas näkee että eri päässä toimii eri tuotteet eri tavoilla.

  Ioanna, no sieltä ulultahan saitkin jo ostopaikkavinkkejä :)

  VastaaPoista
 5. Oon itse tykännyt eniten apteekista ostamastani Klorane-kuivashampoosta. Jostain syystä toimii omaan tukkaan parhaiten ja riittää kaaaaaauan :)

  Ja ensimmäistä kertaa kommentoin tänne, joten sanon samalla: kiitos kivasta blogista :)

  VastaaPoista
 6. Kiitti nelli kivasta kommentista :) Harmi et tota Kloranea ei varmaan täältä löydy, mut vois kokeilla ehkä sit Suomessa ollessa.

  VastaaPoista
 7. Tuosta Tigin kuivashampoosta on ollut juttua muuallakin, etta pulloissa on vikaa ja ne tyhjenevat itsestaan. Tigin ratkaisu asiaan oli ilmeisesti ollut se, etta nykyaan pullon kyljessa on teksti jossa kehoitetaan varmistamaan etta korkki on oikein kiinni... =)

  Kiitoksia blogista muuten, kiva lueskella taalta northwestin suunnalta mita sinne isolle kirkolle kuuluu.

  VastaaPoista
 8. Kiitti ystävällisistä sanoista :) Tota Tigi-hommaa ihmettelen kyllä syvästi. Mitä järkeä on pitää surkeasti suunniteltua pakkausta myynnissä ja laittaa vain varoitusteksti, eikä suunnitella parempi pullo niinkuin muut valmistajat ovat onnistuneet tekemään... Mut ehkä Tigi-pomot ovat laskeneet niin että typerät kuluttajat käyvät sitten ostamassa uusia tigi-pulloja useammin, kun vanhat tyhjenevät itsestään.

  VastaaPoista
 9. Hei! : ) En tiedä saako kyseistä merkkiä lontoosta, mutta itselläni Klippotek merkkinen kuivashampoo on toiminut todella hyvin. Se kohottaa ja saa hiuksista mattapintaiset. Ja hintaakin oli euroissa alle vitosen. Pullo on nyt riittänyt ehkä vajaan 10 käyttökertaa mutta on vaikea sanoa paljonko putilosta on vielä jäljellä. :)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails