maanantai 19. huhtikuuta 2010

Takaisin langoilla taasKokeet ovat tältä hetkeltä ohi, lisää seuraa vasta kesäkuussa. Eka koe meni hyvin, toinen tosi surkeasti, joten taidanpa nyt voida haudata maisterihaaveet ainakin tältä alalta. Tein paljon töitä kokeen eteen, mutten sitten ehkä tarpeeksi aikaisin, tai muuten ei vain tarpeellisen hyvin iskoutuneet teoriat kalloon, eli ehkei ala sitten olekaan minulle oikea. Toissaviikon järkky flunssa, josta vasta nyt tunnen päässeeni kunnolla eroon ei varsinaisesti myöskään auttanut suoriutumista, kummassakaan kokeessa. Huoh. 

Viikonloppu sujui siinä koetta surressa, jatkosuunnitelmia miettiessä, ja näiden parissa. Josko tuo ranskan ikuisuusopiskelu lähtisi nyt käyntiin, ja vänäjän petraus myöskin. Minttu-Aero on myös maailman parasta suklaata, heti Fazerin sinisen ja joulusuklaan jälkeen, kannattaa maistella jos jostain löydätte. Muuten sitten siivosin vähän meidän puutarhaamme. Vielä viikko sitten se oli aivan järkyttävässä, ylikasvaneessa kunnossa ja täynnä roskaa. Nyt siellä mahtuu kävelemään, rikkaruohot kitketty ja myrkytetty ja näkyvät roskat siivottu veks. Sieltä löytyi vaikka mitä ällöttävää - terveyssiteen kuori, muovipusseja, ruostunut kampi, naapurin kissojen jättämiä linnunpalasia ja niin edelleen. Jossain vaiheessa kesää siitä tulee vielä mukava paikka istua kaunista kesäiltaa toivon ma. Kunhan muodonmuutos on saatu parempaan vaiheeseen tulee kuvia tännekin.

Viikonloppu meni tosiaankin ihan kaikessa muissa jutuissa kuin kouluhommissa. Nyt maanantaina olikin taas tiputus arkeen, statistiikan ihmemaailmaan ja huomenna lisää matikkaa.

3 kommenttia:

 1. AERO <3 mulla on ikävä sitä, pitäis vamraan lähtee britteihin ihan vaan sen takia!

  VastaaPoista
 2. omnom aeroa! viis viikkoa ja pääsen taas sinne kulmille, ahem jos tuo tulivuori lopettaa purkautumisen...

  VastaaPoista
 3. Jenna, AERO (varsinkin tämä minttu) on oikeesti melkeinpä tuon arvoista :)

  Poppet, toivotaan parasta, ja sitä ettei se kakkosvuori Katla purkaudu! Koputetaan puuta *kopskops*

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails