keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Rugby-palloilua ja aurinkoa

Lontoossa on muuten aina jotain hauskaa tekemistä. Viime viikonloppuna esimerkiksi kaupungin suomalaiset kokoontuivat perinteiselle vappu-piknikille Hamstead Heathin puistoon, juomaan simaa ja näyttäytymään ylioppilaslakissa. Sinä päivänä aurinko paistoi ja tuntui kesältä. No, itse en paikalle kerinnyt koulukiireiden vuoksi, joka oli kyllä harmittavaa, mutta sunnuntaina menimme päivälliselle appivanhempien luo. Juhlittiin kihlatun sisaren syntymäpäivää ja se espanjalainen pariskunta, jonka luona kyläilimme joulukuussa, oli myös paikalla. Tarkoituksena oli pitää grillibileet, mutta valitettavasti koko viikon pituinen auringonpaiste kulminoitui sunnuntain sadekuuroihin. Loppupäivästä saatiin vähän auringonpaistetta ja heiteltiin rugby-palloa pihalla ja otettiin aurinkoa.


Naapurin hauva tuli leikkimään myös. Voi kuinka haluaisinkaan ihka oman koiran.

 
Aika usein sattuu niin että minä olen ainoa joka ottaa valokuvia tälläisistä päivistä. Minusta on mukava saada pysyviä muistoja, aika kun menee niin nopeasti ohi. Minusta itsestäni harvemmin on mitään kuvia, sillä olen yleensä aina se joka on kameran takana. Olisi tietenkin joskus mukava itsekin esiintyä omissa kuvissa, mutta sitä ne muut eivät taida tajuta, vaikka mielellään ottavatkin vastaan itsestään ja lapsistaan kuvia. Tämä oli erityisen harmittavaa sunnuntaina sillä olin pitkästä aikaa valmistautunut kunnolla, ja olisin ollut kuvissa tavallista nätimpänä ja sitä olisi ollut hauska muistella sitten joskus kymmenen vuoden kuluttua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails