maanantai 26. heinäkuuta 2010

Kesän toiset kunnolliset grillibileet

Kihlatun kaveri palasi maailmanvalloitusmatkaltaan takaisin kotiin, joten eilen sunnuntaina kokoonnuttiin grillibileisiin juhlistamaan sankarin paluuta. Syötiin popsittiin herkkua ruokaa, vein viemisiksi taas juustokakun ja juotiin Kambodiasta raijattua supertulista pippurivodkaa, joka sai suurimman osan ihmisistä pahanvointiseksi. Se oli siis näitä kotitekoisia makuvodkia, joissa vodkapulloon on lisätty mausteita maun mukaan - tähän oli tungettu mukaan puoli pulloa mustapippuria ja vodka oli näistä värjäytynyt sysimustaksi. Voin kertoa, että melkoisen tiukkaa tavaraa.
 

t-paita M&S, hame Banana Republic, laukku New Look, vyö H&M
 
 
Tässä kuvaa kotiopalattua meidän ihan vasta maalattua puutarhanaitaa vasten. Melkein samaa väriä kuin hiukset! Nuo kengät, joita kihlattu kutsuu nimellä biscuit shoes, ovat vanhat suosikit jotka ovat olleet ullakolla parisen vuotta. Ihanat edelleen. Ne ovat itseasiassa jo melkein roskiskelpoiset, en ole vain vielä hennonnut heittää niitä pois, niin lempparit ne ovat olleet. Käytin niitä muinoin 9 kuukautta yhtäjaksoiseen lähes joka päivä. 
 
Biscuit shoes
 
 
Maanantai-aamuna mulla alkaakin työt, ainakin joksikin aikaa. On ollut melkoinen sählinki kaiken kanssa, työhön sopivien vaatteiden etsimisestä lähtien huomenna tulevan vieraan tulojärjestelyihin saakka. Täytyykin painua sitten nukkumatin paikkeilla että huomenna jaksaa olla hereillä koulutuksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails