lauantai 31. heinäkuuta 2010

Hemmottelu-lauantai

Aamukuuden herätykset, pitkät työpäivät, ja iltaiset kävelysessiot ympäri Lontoon turistikohteita tänne vierailemaan tullutta kanukkikaveria viihdyttäessä imevät naisesta tehokkaasti kaikki mehut. Eikä aikaakaan ole jäänyt iltaisin muuhun kuin pikaiseen suihkuun ja pienen iltapalan valmistamiseen. Rankat työt eivät kuitenkaan välttämättä vaadi rankkoja huveja. Tänään lauantaina olen nukkunut pitkät yöunet (jopa aamu-kahdeksaan), makoillut sohvalla telkkarin edessä vegetatiivisessa tilassa, ja päivälliseksi hakenut fish&chipsit läheisestä todella hyvästä take-away paikasta. Erityisesti olen vain lepäillyt. Ja hyvältä tuntuu!

Iltapuuhiksi olen suunnitellut lisää lepäämistä, kirjojen lukemista ja pientä hemmotteluhetkiä kovaan työhön joutuneille jaloille. Monet kävellyt kilometrit, tietokoneella päiväkausien istuminen ja vähäiset yöunet ja liialliset kahvisessiot ovat saaneet jalkani turpoamaan kuin pullataikinan. Nyt on vihdoinkin aika vähän hoitaa itseä.


Jalkakylpyyn murentelen vähän Lushin mausteista kylpypalloa, ja annan jalkojen kunnolla liota ja pehmentyä ennen raspausta. Varpaankynnet hoidan kuntoon Essien aprikoosi-kynsinauhaöljyllä, Essien lasiviilalla, ja OPIn ja Sally Hansenin kynsilakoilla. Värinä tomaatinpunainen Monsooner or Later. Lopuksi jalat rasvaan Lushin Pied a Pepper -jalkavoiteella, joka on aivan mahtava väsyneille ja turvonneille jaloille.  Stimuloiva inkivääri, antiseptiset kaneli ja neilikka, ja kontrolloiva sitruunaöljy saavat veren oikein kunnolla kiertämään jaloissa, ja tuoksuvat yhdessä aivan intialaiselta herkkuruoalta. Ja taas jaksaa ensi viikolla tallustaa!

2 kommenttia:

  1. Vietin itsekin viime viikonloppuna samankaltaisen rentoutumisviikonlopun. Tekee kyllä niin hyvää välissä, ja on ihanaa välissä hemmotella itseään ilman mitään paineita, että pitäisi olla menossa ja tehdä sitä tätä tuota. Rentouttavaa sunnuntaita sinne. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Aina ei tosiaankaan jaksa olla menossa! Sunnuntai ei ihan näin rauhallisissa merkeissä valitettavasti mennyt, mutta ihan kivaa oli silti. Ensi sunnuntaina seuraava vapaapäivä :)

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails