maanantai 5. heinäkuuta 2010

Uudet ihanat...

... aurinkolasit!




Olen ihan fiiliksissä, ja käytän näitä ihan jatkuvaa syöttöä ja blogin kuvissakin ne ovat jo vilahdelleet. Peilailen ja kyselen rakkaalta että enkös olekin kovin chic nämä päässäni. Just tälläisiä neliskanttisen pyöreitä retrolaseja olen metsästänyt ja nyt löytyi. Erityisesti tykästyin tuohon helmeen sangassa - ihan pieni yksityiskohta joka tekee muuten simppeleistä laseista varsin erikoiset. En kehdannut tehdä järsimistestiä kaupassa, vaan vasta kotona, mutta kyllä ne helmet olivat sitten ihan aidot. Yllätyin positiivisesti.



Etsin juuri tälläisiä klassisen näköisiä laseja, joita voi käyttää useampia vuosia niiden näyttämättä "vanhoilta". En erityisemmin myöskään tykkää isoista strassilogoista jotka kiljuvat merkkiä metrien päähän - nämä olivat sopivan hillityt ja simppelit.

Seuraavaksi aurinkolasilistalla voisivat olla joko valkokehyksiset retrot, tai klassiset Raybanin Aviatorit. Tai ehkä Wayfaret, joillaisia käytin viimeksi ala-asteikäisenä. Nyt olisi melkoinen aurinkolasikuume itsellä päällä - nää vaan on niin käteviä asusteita joilla saa helposti erilaista ilmettä samanlaisiin asukokonaisuuksiin.

3 kommenttia:

 1. Tuli mieleen siitä silmien laserointipostauksesta, että käytätkö piilareita aurinkolasien kanssa?

  VastaaPoista
 2. Söpöt! Mäkin haaveilen laseista, vaikka just viime kesänä ostin hyvät ja kalliit pokat enkä nyt todellakaan tarttis uusia :D

  VastaaPoista
 3. Agatha, joo käytän. En näkisi mitään ilman piilareita.

  bubble, mä kanssa haaveilen oikeasta kunnon aurinkolasikokoelmasta...

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails