sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Lontoon ääripäissä

Jotenkin tosi ihana viikonloppu - onpa kivaa olla lomalla!

Sain lauantaiksi ilmaiset liput (taas) teatteriin. Tällä kertaa liput olivat näytelmään Educating Rita, ja kun kihlattu oli menossa serkkunsa polttareihin, pyysin mukaan (tulevan) anoppini. Minä hoidin liput, hän hoiti syötävät ja juotavat, eli hyvä diili! En ole elokuvaakaan koskaan nähnyt, joten olin todella innoissani teatteriin menosta. Saatiin yllättäen vielä istumapaikat talon parhailta paikoilta, oikein läheltä ja keskeltä, ja tuntui kuin melkein olisi ollut itsekin näyttämöllä. Kaiken lisäksi näytelmä oli todella hyvä, itse oikein uppouduin tarinaan ja näyttelijöiden suoritukseen. Kirsikkana kakun päällä oli jumalattoman viileä ilmastointi, joka tuntui taivaan lahjalta tämän viikonlopun helleaalloossa. Ah.
Sen jälkeen käytiin Japan Centerissä, itse ostin melkoisesti japanilaisia herkkuja, ja syötiin sushit siihen päälle, ennenkuin painuttiin shoppailemaan. Ja aika tehokkaasti ainakin minä shoppailin vajaassa puolessa tunnissa. Ostin mustat chinot, korallin pellavamekon, turkoosinvihreän printtipaidan, perusvalkoisen t-paidan ja valkoisen pellavahameen siinä vajaassa puolessa tunnissa mikä viihdyttiin Banana Republicissa. Joka muuten on vanha tuttavuus, josta en ole aikaisemmin oikein pitänyt, mutta nyt se on näköjään muuttunut tosi tyylikkääksi vuosien varrella. Olisin varmasti löytänyt lisää ostettavaa, jos meitä ei olisi potkittu kaupasta sulkemisen takia pihalle. Kuten kuvasta näkyy keskusta oli ihan tukossa turisteista, joten oli kiva lähteä vähän vapaammille maille.
Siirryttiin anoppilaan maalle. Aikamoinen ero. Leicester Squarin vilinästä Essexin kyläpahaseen. Siellä vietettiin sunnuntai, grillaten, leväten ja maaseudulla kävellen. Käytiin kirkkokahveilla, iltapäiväteen asemasta, ja nautittiin lämmöstä puutarhassa markiisin alla.
Ja tottakai ne uudet vaatteet tuli saada päälle, vaikkei t-paituli tuon valkoisen pellavahameen kera ollutkaan ihan nappiyhdistelmä. Mutta pakko mikä pakko. Nätti väriyhdistelmä kuitenkin ja oikein sopiva helteisiin.

2 kommenttia:

  1. Jee/hyi Educating Rita! Kirjoitan parhaillaan gradua juurikin siitä sekä toisesta näytelmästä. En tiennytkään että se menee teatterissa siellä, mutta jos tykkäsit niin voin suositella saman kirjoittajan vanhempia (mutta edeleen meneviä) näytelmiä Blood Brothers sekä Shirley Valentine.

    VastaaPoista
  2. Mitä hyitä, mitä ihmettä? :) Eipä vaan, jos siitä gradua vääntää, taitaapi tulle jo korvista ulos! Shirley Valentine näytelmää näytetään myös samassa teatterissa, ja anoppikin kehui sitä hirmu hyväksi. Saispa siihenkin liput :)

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails