sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Ensilumet

Täällä on ollut muuten aivan järkyttävän kylmä. Viime viikolla tuli ensilumet, ja tälle viikolle luvataan kai vielä lisää. 

Yllätyksekseni täällä Lontoossa kaikki on sentään jotenkuten toiminut, ja julkinen liikenne on surruttanut eteenpäin hitaasti mutta varmasti. Lentokentäthän olivat kiinni pari päivää käsittääkseni, täällä kun kukaan ei ole näköjään kuullut jäänestoaineesta... Pohjoisemmassa on lunta tuprutellut suuremmalla mittakaavalla, ja Yokshiressä seitsemän henkilöä jäi jumiin bed&breakfast -pubiin kahdeksaksi päiväksi. Ei mikään hullumpi paikka, jos saisi valita minne jää loukkuun. Olutta ja ruokaa riitti mainiosti koko porukalle pälkähästä pääsyyn saakka. 

Tältä täällä muuten näyttää. Nyt näitten kylmien säiden olen kaivanut ikivanhat mukluk-bootsini (vuodelta 2005) vintiltä taas käyttöön. Nämä ovat muuten olleet jo kirpparipinossa, ja olen vähän sitä mieltä että järkyttävät ovat, mutta olen saanut näistä nyt kehujakin. 

Mitäs mieltä te olette? Muklukit kirpparille vai uudelleenkäyttöön?

3 kommenttia:

 1. Käyttöön, hauskathan noi ovat :) Ja varmasti lämpöset!

  En oo muuten koskaan tajunnut paahdettuja kastanjoita (koska en oo niitä syönyt), onko ne kovia vai pehmeitä? Miten niitä kuuluu syödä, miltä ne maistuu? :D

  VastaaPoista
 2. Ei ei kirpparille, nuo on ihanat! :-D

  VastaaPoista
 3. bubble, ne on pehmeitä, niitä kaivetaan kuoresta sormin, ja ne maistuu hyvältä :D Ja lämmittää ihanasti sormia :)

  Bisquits, onhan noi hauskat, mutta aika räyheen pörröiset :D

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails