torstai 23. joulukuuta 2010

Taas kotosalla

Vaikka koko Iso-Britannia näyttikin olevan kaaoksessa sen kumman valkoisen taivaasta tippuvan hötäkän vuoksi, pääsin lähtemään ja saavuin perille tänne Lontooseen turvallisesti, joskin nelisenkymmentä minuuttia myöhässä. Kerrankin Ryanairilla lentämisestä oli jotain hyötyä - sain vältettyä Deathrowin whitemare -sirkuksen. 

Vaikka tiedänkin että Lontoossa harvoin sataa näin älyttömiä määriä lunta, ja että Heathrow on logistiikallisesti melkoinen pullonkaula, en silti ymmärrä että miksi sitä ei voi edes sen vertaa varautua ennalta näihin "yllättäviin" lumentuloihin, että edes osa lennoista pääsisi lähtemään. Ja miksei hankintoja tehdä käyttäen järkeä - se kolmas kiitorata olisi ollut helvetin paljon parempi investointi kuin uusi terminaali. Mutta eipä siitä sen enempää. 
Suomessa oli tosi nättiä! Tampereella -20 ulkona, sisällä +22, kavereita, sukulaisia ja paljon hyviä herkkuja!  Paljon lunta, täällä Lontoossa on jo aika sulanutta, vaikka samalta kuulemma näytti täälläkin. Kävin ahkerasti sukuloimassa, ja näin kavereitakin muutamia. Yritin lisäksi käydä ostoksilla, mutta suutuin loppujen lopuksi siihen että kaikkialla myytiin eioota. Nopeampiin suihin meni hakemani kelsiturkkihanskat ja kashmirhuivit. Ja älkää sitten naurako siellä, mutta yksi tuote jota yritin etsiä (ihan itselleni), oli Linda Lampeniuksen Angels- joululevy. Ja se oli kaikkialta loppuunmyyty. Ihan oikeasti. Kai se sitten oli niin hyvä. 
Mukaan tuli muutama kilo ruisleipää, suklaata ja riistaa, makkaroita ja sen sellaista. Lähtötiskillä superison pettymyksen aiheutti että jouduin riistat luovuttamaan pois, ne kun olivat pakasteina, ja pakasteita ei saa kuulemma tuoda käsimatkatavaroissa. Jos ne nyt vaikka olisikin jotain makkararäjähteitä. Kotosuomeen jäi joulupöytäherkut, ja kilorajoituksiin olisi mahtunut vielä helkutisti sitä suklaata noitten pois luovuttamisen jälkeen. Arvatkaapa vaan mikä pettymys! Pitää varmaan mennä kohta uudestaan käymään Suomessa ;)

1 kommentti:

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails