torstai 30. joulukuuta 2010

Vuosi 2010

Tämän blogin pitämisessä varmaan kivoimpia puolia on se että ilman tätä blogia en varmaan muistaisi puoliakaan mitä tänä vuonna on tapahtunut. Tavallista päiväkirjaa en jaksa kirjoitella, mutta tälläistä visuaalista huttua on kiva väsätä.

Tammikuussa...


Lupailin kaikennäköistä, ihastelin Lontoon lumia, kävin kihlajuhlissa, ja ihastuin Postsecret-kirjoihin ja Rykielin H&M alkkareihin.

Helmikuussa...Ostin turkin Spitalfieldsin vintage-markkinoilta, kävin persialaisessa ystävänpäiväillallisella, olin maailman kauheimmassa flunssassa, ja vietin kiinalaista uuttavuotta.

Maaliskuussa...Näin 3d-leffoja ensimmäistä kertaa vuosikymmeneen ja vieläpä kahteen kertaan (Alice in Wonderland ja Avatar), ihastuin aasialaisiin keittokirjoihin, ihmettelin miehen sisustusmakua, juhlin englantilaista äitienpäivää ja stressasin kokeita.

Huhtikuussa...Pidin blogitaukoa, valmistauduin kokeisiin, olin stressaantunut ja nautin ulkoilmasta.

Toukokuussa...Väänsin isoa statistiikkaprojektityötä, sain todella sitkeän tietokoneviruksen juuri ennen palautuspäivää, nautin helteistä ja käytiin juhlistamassa kihlatun syntymäpäiviä syömällä ulkona. Itse vein hänet käymään pimeässä ravintolassa.

Kesäkuussa...Oli kokeita, pikkuveli tuli käymään Lontoossa, kävin ulkoilmaoopperassa ja kihlatun päätösnäyttelyssä, menin Suomeen viettämään juhannusta, kävin munkkikahveilla Pyynikillä, kokeilin ampumista ekaa kertaa kiväärillä ja Magnumilla, piti käydä silmien laseroinnissa mutta kävinkin toisessa silmäoperaatiossa.

Heinäkuussa...Palasin Lontooseen, nautin helteistä ja lomasta, sain ilmaisia lippuja teatteriin, aloitin kesätyöt ja kaveri Kanadasta tuli vierailemaan.

Elokuussa...Olin ihan liikaa töissä, vein Kanadan kaveria ympäri kaupunkia turistihommiin ja museoihin, ja kävimme yhdessä Gordon Ramsayn kolmen Michelin-tähden ravintolassa syömässä. Elokuun viimeisenä päivänä oli häävieraana söpöissä ja jokseenkin suurellisissa häissä, joihin metsästin (tuloksetta) uutta mekkoa kissojen ja koirien kanssa koko kuukauden.

Syyskuussa...Lopetin työt, aloitin maisterin, sain alkukokeessa luokan parhaimmat matikanpisteet (jee!), pitkän tukan kasvattajana kävin vihdoinkin vuoden tauon jälkeen kampaamossa, kävin ensimmäistä kertaa Tower of Londonissa.

Lokakuussa...
Näin vanhaa ystävää ja tämän uutta vaimoa ensimmäistä kertaa vuosiin, vein tätiä ja tämän perhettä ympäri Lontoota tutustumassa maisemiin, sain kivan Lush-yllärin lähetettyäni kuvani mainoslehteen, ja osallistuin kihlatun valmistujaisjuhlaan.

Marraskuussa...Oli omat synttärit ja pääsin käymään sisätiloissa lautailemassa ja "laskuvarjohyppäämässä", järjestin hyväntekeväisyyskeräyksen yliopistolla, menin Suomeen laserleikkaukseen, voitin ensimmäistä kertaa elämässäni pubin tietovisan, ja kävin luistelemassa Somerset Housen maisemissa. 

Joulukuussa...Menin Suomeen sukuloimaan, kävin vaarin kanssa korvikekahveilla museokahvilassa, onnistuin tulemaan lumikaaoksesta huolimatta takaisin Lontooseen joulunviettoon, vietin brittiläistä joulua, tein esseitä (laiskasti).

P.S. Arvatkaapa vaan kuinka kauan tälläisen koosteen tekemiseen vierähtää... Jos olisin tiennyt en varmana olisi edes aloittanut tätä postausta!

2 kommenttia:

  1. Juuri ajankäytöllisestä syystä en edes yritä tehdä tällasta postausta x) Joten thumbs up sulle! Ja mahtia uutta vuotta!

    VastaaPoista
  2. Tällaisiin tosiaan menee aikaa, mutta kiva ku vaivauduit. On nimittäin tosi kiva postaus. :) Paljon mukavia kuvia!

    Mukavaa vuodenvaihdetta Lontooseen!

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails