perjantai 17. joulukuuta 2010

Ryöstetty meemi

Vitsit mikä kauhea kiire joka päivä. Oli tarkoitus tehdä vaikka mitä blogijuttua, mutta niin... Elämä. Olen itseasiassa tällä hetkellä Suomessa! Tulin tänään joulunaluslomille Suomeen, tosin tulen takaisin Lontooseen jouluksi. Tietokonetta en ottanut mukaan Suomeen ollenkaan, että takaisintullessa mahtuisi mukaan mahdollisimman paljon suklaata, joten seuraavan kerran nähdään blogimerkeissä vasta ensi viikolla.

Jottei ihan tylsäksi päivittelyksi menisi - ryöstetty meemi :)KYMMENEN ASIAA, JOITA VIHAAT YLI KAIKEN:
Päteminen, kateellisuus, märät sukat, lohkeilleet kynsilakat, risotto, ihmiset jotka eivät siivoa koiriensa jälkiä, imurointi, unenpuute, selän takan puhuminen ja ylimielisyys.

YHDEKSÄN ASIAA, JOTKA OVAT OMINAISIA SINULLE/LUONTEELLESI:
Peräänantamattomuus,kärsimättömyys, hymyileminen, rauhallisuus, loogisuus, laiskottelu, haaveilu, suunitelmallisuus, herkuttelu.

KAHDEKSAN TAPAA VALLOITTAA SINUT JA SYDÄMESI:
Tehdä hyvää ruokaa, pestä tiskit, olla aito, lahjoittaa suklaata, antaa hieronta, hymyilyllä kauniisti,  olla ystävällinen ja olla pyyteetön ihminen..

SEITSEMÄN ASIAA, JOITA TOIVOT TÄLLÄ HETKELLÄ:
Että saisin joululomalla nauttia oikeasta lomasta, että saisin täydet pojot joulun aikana kirjoitettavista esseistäni, että ehtisin vihdoinkin tekemään piparkakkutaikinaa, että saisin nukuttua vihdoinkin kunnon yöunet, että saisin kivoja joululahjoja, että Uggsini saataisiin vihdoinkin korjattua, ja että minulla ei menisi niin hemmetin paljon aikaa joka päivä matkustamiseen.


KUUSI ASIAA MITÄ TEET ENSIMMÄISENÄ KUN HERÄÄT:
Juon vettä, käyn vessassa, pesen hampaat, teen aamiaista, katson kalenterista päivän ohjelman, luen uutiset.

VIISI IHMISTÄ KETKÄ TIETÄVÄT ENITEN MURHEITASI?
Kihlattu, veli, isä, äiti, mielikuvitusystävä :)

NELJÄ ASIAA, JOISTA OLET RIIPPUVAINEN:
Internet, mini-Moleskine kalenterini, tee hunajalla, suklaa. 

KOLME KAUNEINTA ASIAA, MITÄ SINULLE ON SANOTTU:
Olet rakas, olet kaunis ja olet fiksu.

KAKSI ASIAA MITÄ PELKÄÄT ENITEN:
Epäonnistumista ja jämähtämistä.

YKSI TUNNUSTUS:
Suomessa on niin mukavaa, että melkein toivoisin että Lontoossa sataisi kauheasti lunta, ja joutuisin jäämään tänne päiväksi tai pariksi ekstraa :)3 kommenttia:

 1. Hassua miten olet käyttänyt verbiä "tulla" niin Suomeen tulon kuin Englantiin paluunkin yhteydessä (tämä ei ole missään nimessö kritiikkiä). Se laittoi minut pohtimaan ulkosuomalaista identitettiiä ja sitä minkä paikan kahden maan väliä matkaava ihminen kokee kodikseen.

  VastaaPoista
 2. Viimeinen toiveesi taisi käydä toteen :) Helsinki-Vantaalta taatusti pääsisi ilmaan, mutta Heatrowlle laskeutuminen näyttää olevan vähän työn takana tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 3. youcancallmemiss, Aika terävä huomio! ITse en kiinnittänyt tuohon mitään huomiota, mutta tosiaankin, kun pidän sekä Suomea että Lontoota kotina käytän tuota verbiä molemmista. Identiteettikysymyksiä näin ulkosuomalaisen vinkkelistä on aina sillointällöin hauska miettiä, voisikin joskus kirjoitella niistä.

  Agatha, ei vaan käynytkään! Lensin Stansteadille, joka toimi ihan hyvin. 40min myöhässä mutta perille päästiin. Surku tuli kaikkia Deathrowin whitemarea kokevia :( Toivottavasti kaikki pääsevät pian määränpäihinsä :(

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails