lauantai 29. lokakuuta 2011

Kurpitsa-Jack

Halloween on tuloillaan... Virittäydyin tulevaan pyhäinmiestenpäivään leikkaamalla ja kovertamalla ja tökkimällä, kurpitsaa tottakai. Ensimmäiseksi kurpitsaviritelmäksi elämässäni ikinä tämä on mielestäni aika onnistunut. Sopivan ilkeän näköinen!


Sisälle kuuluu tietenkin kynttilä, ja ympärille pimeä ilta. Joten nyt Kurpitsa-Jack asuu ikkunalaudalla ja toivottaa tulevat pienet trick-and-treat-noidat ja möröt tervetulleeksi.Kyllähän siinä iloisesti pari tuntia vierähti tätä puurtaessa. Ylimääräisestä kurpitsasta vielä pitää tehdä jotain. Kurpitsansiemenet tietenkin paahdetaan tällä reseptillä, ja kurpitsalihasta ehkä keittoa? Taikka piirakka. Ideoita?

Meinaakos kukaan muu tehdä kurpitsalyhdyä?

2 kommenttia:

  1. Mielettömän hieno kurpitsalyhty! Haluaisin kovasti itsekin väkertää sellaisen, mutta kun meillä ei ole pihaa eikä parveketta, niin ei ole mitään paikkaa, mihin sen laittaisin.

    Kyselit noista sisustusblogeista. Mun blogista http://kissatalonnuoriemanta.blogspot.com on muutamia linkkejä kivoihin sisustusblogeihin, joita seuraan. Pinterest on myös loistava paikka inspiroivien sisustuskuvien etsimiseen.

    VastaaPoista
  2. Hei, kyllähän tuo kurpitsalyhty näyttäisi aika makealta sisätiloissakin :) Ulkona olemisen paras puoli on kun ohikävelevät skidit ihastelee sitä, on tullut hekoteltua aika paljon pikkunaperoitten kommenteille tässä :)

    Kiitti sisustusblogivinkeistä, pitääkin tutustua paremmin. Sinulla oli myös paljon kivoja sisustuspostauksia joita tulikin tässä selailtua!

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails