keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Pieni palkinto :)

Opintojen loppumisen merkiksi ja palkinnoksi niistä monista moninaisista myöhäisistä essee-illoista ja stressintäytteistä koepreppauspäivistä piti hankkia jotain. Siitä saakka kun veljeni sai iPadin ylioppilaslahjaksi olen haikaillut samanmoisen perään. Ah mitä kaikkea sillä ehtisi tehdä...Päädyin lopulta Samsungin Galaxy Tabiin, heti kun se tuli markkinoille takaisin elokuun puolivälissä. Ihan vain siksi että iPadi, vaikka kiva onkin, on melko rajoittunut käyttöominaisuuksiltaan. Galaxy Tab ei ole ihan yhtä sulava liikkeiltään, mutta antaa enemmän vapautta mallailla sitä omaan käyttöön sopivaksi.
Oikeasti hankin tämän jo vähän etukäteen palkinnoksi, muutamaa viikkoa ennen opintojen lopettamista, ihan vain siitä syystä että sille oli jo aikaisempaa käyttöä kun poikkesin Suomessa. Matkakäytössä ihan loistava, en tiedä miten ilman tablettia on ikinä pärjännyt, ja miten ikinä on viitsinyt raijata läppäriä mukanaan. Eihän tällä mitään pitkiä pätkiä naputtele, mutta lyhyet mailit sun muut päivitykset onnistuu kivuttomasti. Ja joo, näpyttelin sillä matkassa myös vähän sitä pirun gradua, ihan ok juttu sekin.
Nyt koti-Lontoossa tästä on tullut oma pieni mukanakuljetettava viihdepaketti julkiseen liikenteen kestämiseen. Lueskelen, pelailen, piirtelen kanjeja... Mitä nyt sattuu tekemään mieli. Tämän viikonlopun aikana eniten olen tosin tätä käyttänyt vain kevyeen blogilueskelemiseen sohvalla :)

Seuraava palkitsemisen paikka taitaa olla sitten ensimmäisen palkkapussin saatua. Silloin taitaa olla vuorossa joko oma järjestelmäkamera, tai Mulberryn Bayswater, joita molempia on jo himoittu useampia vuosia (Bayswateria jopa 6 vuotta...). 

Vitsit tämä itsensä palkitseminen on muuten kivaa :) Palkitsettekos te itseänne millään ylellisellä, kalliilla tai muuten vain kivalla materialla ison suorituksen jälkeen?

3 kommenttia:

  1. Oletko ollut tyytyväinen Galaxyyn? Olen itsekin miettinyt sen ostamista palkinnoksi ja en ole oikein Apple ihminen.

    VastaaPoista
  2. Oon ollut tyytyväinen. Siirtymät toimii hitaammin kuin Applella, mutten ole lukittu vain (yhteen ainoaan) iTunesiin, vaan voin siirrellä faileja mistä koneesta vaan. Eli riippuu mistä tykkää - itse en niin kovasti Applen perään ole ja mua pännii Applen rajoitteet eli Samsung oli selkeä valinta mulle.

    VastaaPoista
  3. Ai ku kiva tietää, mulla on nimittäin samoja "ongelmia" Applen suhteen ja siksi en halua niiden pisnestä tukea.

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails