sunnuntai 16. lokakuuta 2011

SyysherkkujaPäivisin täällä muuten tarkenee mainiosti vielä ballerinoilla ja ilman takkia. Iltaisin tosin on pirun kylmä, ja nyt pikkuhiljaa alkavat päivätkin sen verran kylmenemään että taitaa olla aika viedä kesäkengät huollon kautta säilöön. Taustalla kummittelee tuo hääpuku, pukupussissaan. Se on nyt seilannut vaatekaapin ovissa, kun en ole ihan varma viitsisikö viedä hääpuvun kuivapesuun (ja maksaa siitä lystistä £60) vai laittaa sellaisenaan säilöön. Olettekos te muut käyttäneet pukuanne pesuloissa häitten jälkeen? Toisaalta olisi kiva laittaa puhdas hääpuku säilöön, jos vaikka joskus tulevaisuudessa oma mahdollinen tytär haluaisi sitä käyttää. Toisaalta, tuntuu vähän turhalta rahanmenolta... Tulevaisuudessa voi olla vaikka mitkä futuristiset trendit valloillaan :DUusi paita, ja kivat kultaiset napit. Olen ihan fiiliksissä tälläisistä läpikuultavista paidoista. Lisää olisi kiva löytää, ja mieluiten tietenkin silkkisiä. 

Otsikkoon liittyen, tänään muuten kävimme vähän herkuttelemassa ravintolassa miehen uuden työpaikan kunniaksi. Eikä vain kaksistaan, vaan useampien sukulaisten kera. Tämän lounaan jälkeen ei enää tosiaankaan tarvinnut iltapalaa! Papu-frittereitä, pihviä, possunkylkeä ja banoffee-piirasta, nam nam.
 Mies ennätti jo lusikoimaan, oli niin kova kiire herkuttelemaan...

Kävimme myös hakemassa syysherkkuja läheisiltä maanviljelijöiden markkinoilta. Tässä kaupassa minua hivenen nauratti omenoitten maistelupiste... Lajeja taisi olla parisenkymmentä, ja paria tuli maisteltuakin. Olen aina kuvitellut että omena kuin omena, niitä on punaisia (makeita) ja vihreitä (kirpeitä), mutta kyllä nuo eri lajit olivat makeudeltaan, tekstuuriltaan ja purevuudessa ihan erilaisia! Olen aina ollut vähän sitä mieltä että omenat ovat tylsiä hedelmiä, mutta ehkäpä maistelemalla olisi vielä löytynyt joku lajike mitä viitsisi syödäkin.
Mukaan tarttui lähinnä vihanneksia, kunnon lähiruokaa, mutta myös tuollaisia paikallisia mehuja - omena-inkivääri, omena-elderflower, ja omena-kaneli (varsinaista herkkua lämpimänä). On niitä mehuja tullut jo vähän maisteltuakin, pakko sanoa että parasta omppumehua ikinä! 

Että tälläisiä viikonloppuja. Toivottavasti pääsitte tekin herkuttelemaan :)

1 kommentti:

  1. Ihana tuo valkoinen paita! Ja nuo ruuat kelpais kanssa....

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails