perjantai 25. marraskuuta 2011

Joululahjalaatikko

Pari viikkoa sitten kävin Lushilla ihan vartavasten yhden supersuloisen peltiboksin perässä. Lushin kuvastoa selatessani törmäsin vallan herttaiseen joululahjaan, joka oli aivan pakko saada itselle.


Ihastuin lähinnä laatikon kuvaan, vaikka kyllä se sisältökin oli aika herkullinen. Vai mitäs sanotte - sisältä löytyi vaniljainen vartalovoide Vanilla Dee-lite, piparminttuinen Candy Cane saippua, Sugar Babe vartalonkuorinta, Hubbabubba-purukumilta ja hattaralta tuoksuva Sugar Fairy suihkugeeli, oma ehdoton hedelmäinen lempparisaippuani Angel's Delight ja Heavenilli hierontaöljypala.  

Kyllähän sitä pitää ostaa joululahjoja itsellekin, eiköstä vaan? :) Laatikon vuoksi minä tämän lähinnä ostin, se saapi sitten joulukuussa olla pöydällä ja piilotella sitä kaikkea sälää mitä aina tuppaa kertymään eteisen pöydälle, ja sitten joulun jälkeen olla kotina meidän pienelle joulukoristekokoelmalle. 

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, nyt keksin mitä ostan lahjaksi siskolle! Teen tuosta diy-version :)

  Kiitos muuten kivasta blogista, kirjoitat kiinnostavasti ja vaikutat todella mukavalta ihmiseltä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ystävällisistä sanoista :)

  DIY-lahjat on muuten ihan parhaita, kun huomaa että toinen on miettinyt ja käyttänyt aikaa (ja tuskaa ja hikeä) sen lahjan tekemiseen. Sitä osaa arvostaa ihan eri tavalla kuin ostettua lahjaa :) Ei niissä ostetuissa lahjoissakaan mitään pahaa - mä itse rajallisin kädentaitoineni pitäydyn ostolahjoissa melkein täysin!

  VastaaPoista
 3. No höh, haluan tuollaisen! Vaikka muillehan mun pitäisi niitä lahjoja ostaa. :D Pitääpä etsiä Helsingistä ensi viikonloppuna. Olen törmännyt Jenni Saarenkylään jossain muussa yhteydessäkin; sukunimi jäi mieleen sattuneesta syystä. ;)

  VastaaPoista
 4. Heh, mä en erityisemmin osta kenellekään lahjoja niin jää enemmän rahaa omiin lahjuksiin :) Miehelle vaan ostan, kukaan muu perheestä ei halua mitään materiaalisia lahjoja. Helpoks on käynyt joulu minulla.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails