perjantai 4. marraskuuta 2011

Kiitoskortit

Häät on vietetty kolmisen kuukautta sitten ja nyt ajattelin vihdoinkin postittaa kiitoskortit. Vielä pitäisi kuvaajalta tilata muutama potretti lahjaksi vanhemmille ja isovanhemmille, ja pari isompaa tänne meille seinille, ja sen jälkeen häähommat ovatkin pulkassa.

Kiitoskorteiksi suunnittelimme kaksipuoliset kortit - toisella puolella on kirkosta pusukuva ja toisella puolella meistä potretti. Molempiin kuviin on myös liitetty läpikuultava sinetti (eli se meidän hääbrändi) tuomaan yhtenäisyyttä kutsukorttien ja ruokalistojen ja ohjelmalehtisten kanssa. Sisällä ei lue mitään, joten minä kirjoitan suomenkieliset kiitoskortit ja mies englanninkieliset.

Näitten kirjoittamisessa on mennyt ihan liikaa aikaa. Itse kortit ovat olleet meillä jo varmasti puolitoista kuukautta. Osoitteiden metsästämisessä on mennyt oma aikansa, lisäksi kun päätimme kirjoittaa jokaiseen kiitoskorttiin henkilökohtaisen viestin (ja kiittää kustakin tietystä lahjasta) niin aikaa on mennyt sekä kirjoittamiseen että lahjalistan tarkistamiseen kuka meille mitäkin lahjoitti. Ja iltaisin aina laiskottaa, ei tekisi yhtään mieli alkaa kirjoittelemaan, joten nämä ovat jääneet muutamaksi viikoksi ihan sikseen.
32 olemme saaneet kirjoitettua. Aika vähän. Tänään ajattelin kirjoittaa ne muutamat uupuvat suomenkieliset valmiiksi ja viedä postiin. Englanninkielisiä uupuu vielä alle kymmenen, eivätköhän nekin kaikki saisi tämän viikonlopun aikana valmiiksi. 

3 kommenttia:

 1. Pakko sanoa, että meilläkin kesti noiden kirjoittamisessa! Se on vaan erittäin uuvuttavaa puuhaa. Huh, onneksi tuo homma on jo alta pois. ;-)

  VastaaPoista
 2. Noo, te olette vielä ihan ok aikataulussa, minä sain maaliskuussa kiitoskortin serkun häistä, jotka oli viime kesäkuussa...

  Kivan näköiset kortit kyllä, vähän muuta kuin se perinteinen valokuvaamossa otettu poseerauskuva.

  VastaaPoista
 3. Bisquits, joo on kyllä uuvuttavaa! Mulla olisi vielä muutama kirjoittamatta, enää pikkuspurtti ja se on ohi :)

  Agatha, heh heh. 9 kuukautta on kyllä kieltämättä melkoinen aika odotella, nehän kai pitäisi periaatteessa saada matkaan kuukauden kuluttua häistä... Olin kyl muuten tosi tyytyväinen siihen että otettiin miljöökuvaus, en ole ikinä erityisemmin välittänyt studiokuvista.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails