maanantai 7. marraskuuta 2011

Portobello Road, Portobello Road...

Portobello Road, Portobello Road,
Street where the riches of ages are stowed.  


Anything and everything a chap can unload
Is sold off the barrow in Portobello Road.


You’ll find what you want in the Portobello road.Vaikkei Portobello Road -tori olekaan omia suosikkejani, sieltä voi kyllä löytyä varsinaisia aarteita tarkkasilmäisille koluajille. Erityisesti antiikin, vanhojen tavaroiden, vanhojen valokuvien, vintage-korujen ja erilaisten koriste-esineiden metsästäjät löytävät täältä vaikka mitä kiehtovaa. Hyvillä hinnoilla tottakai, myyjät tietävät kyllä tuotteittensa arvot hyvinkin tarkkaan sekä alueen huimat paikkavuokrat. Alueelta löytyy myös kivoja kuppiloita, kuuluisia muffinssikauppoja (mm. Hummingbird Bakery) ja muita kauppoja, mutta minun mielestäni ainoa oikea päivä poiketa Portobello Roadilla on lauantai, jolloin paikalliset vanhan tavaran kauppiaat avaavat kojunsa torikatoksissa. Jutustellessa erikoisesineitten löytypaikoista ja historiasta kuluukin melkoinen tovi!
Minä innostuin itse ostamaan muutaman pienen charmin rannekoruuni. Big Ben muistuttamaan näistä Lontoo-vuosista, viulu muistuttamaan viulunsoitosta, ja pieni kirkko jonka sisällä on pikkuruinen morsian ja sulho häitten symboliksi. Tuo kirkko näyttää vähän siltä meidän kirkoltamme, oli se vaan niin söpö. Viulu on itseasiassa sello, mutta oli sekin vaan niin kivannäköinen että oli pakko ottaa mukaan. 

Btw, tunnistaako kukaan (Googlea käyttämättä) mistä lyriikat ovat peräisin? :)

3 kommenttia:

 1. Tykkään Lontoo kuvistasi ja Portobello kuvat nyt erityisen kivoja koska olin siellä itse muutama viikko sitten ja jäi niin paljon kivaa katsomatta.....tuonne vaateputiikkiin en ehtinyt katsoa (harmi) mutta se on varmaan juuri se minkä ikkunasta otin foton juuri samanlaisesta paidasta kuin kuvassasi. Oi mitä ihania vanhoja pitsipaitoja ja tunikoita....aah.
  Joka kerran Lontoossa käydessäni kuljen myös nuo kadut ja kuvaan....aina vaan samoja mutta aina vaan yhtä ihania värikkäitä taloja ja putiikkeja.
  -Anne

  VastaaPoista
 2. Anne, aika hauska sattuma :) Portobello Rd on kyllä tosi hauska katu, kieltämättä. Ja siellä on kyllä niin paljon kaikkea ettei millään ehdi poiketa kuin murto-osassa noista kaupoista! Mä tykkään kanssa täällä Lontoossa kuvailusta, täältä löytyy kyllä kaikkea mielenkiintoista ja joskus yllättävääkin.

  June, :)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails