perjantai 11. marraskuuta 2011

Remember remember

... 5th of November.

Viime viikonlopulla tuli käytyä juhlistamassa Guy Fawkes iltaa 5.11. Paikalliset partiolaiset järjestivät jättisuuren ilotulituksen - me pulitimme £6 per nassu päästäksemme ihailemaan paukuttelua ja räiskintaa. Siinä parinkymmenen minuutin jälkeen kyllä tuntui siltä että olihan se pääsymaksu ihan sen arvoinen, olivathan ne ilotulitteet makean ja suuren näköisiä. Aikaisemmin olen juhlistanut Guy Fawkes iltaa ihan tavallisissa puutarhakerääntymisissä, pienen kokon ja muutaman paukun voimin. Tämä oli ensimmäinen kerta ihan oikeassa isossa ilotulituksessa. Ensimmäisenä vuotenani täällä yritin kyllä kovasti päästä muistaakseni Battersea Park:in ilotulitukseen, mutta silloisen kämppikseni föönatessa hiuksiaan tunnin päädyimme paikalle vasta viimeisten poksahduksien myötä. Tällä kertaa pidin TV:n perään haikailevan miehen kurissa ja olimme viitisen minuuttia etuajassa!

Innostuttiin myös yrittämään onneamme parissa kojussa. Pääsin melko lähelle palkintoja sekä ampumakojussa ja renkaanheittokojussa mutta tällä kertaa ei mitään muuta kuin hauskanpitoa ei tullut saatua. Parempi onni ensi kerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails