perjantai 18. marraskuuta 2011

Versace-ostoksia

Poikkesikos kukaan siellä H&M:llä Versacen tuotteiden perässä? 

Minä sain just sen tuotteen minkä perässä sinne menin. Aluksi se näytti olevan loppu, mutta sitten jostain takahuoneesta ilmestyi muutama just-oikean kokoinen joka tuli napattua. Hain siis sitä mustaa niittivyötä, koska minun vaatekaapissani on ollut jo pitkään mustan vähän erikoisemman nahkavyön kokoinen aukko. Miehelle nappasin mukaan sinimusta kashmir-villa-huivin, josko hän sen kelpuuttaisi. Kelpuutti - oli kuulemma kivan pehmeä - joten siinä on nyt sitten osa joululahjaa löydetty. Etsiskelin miehelle vitsilahjaksi myös niitä sinikeltakukertavia leopardiboksereita, mutta hermot pettivät kokoja penkoessa joten sinne jäi loistava silmiäsärkevä läppä. 

Lisäksi nappasin mukaan krokohuivin ja leohuivin, sekä sen kultaisen kiekkorannekorun. Mutta vielä en ole ihan varma pidänkö nämä, ja minkä pitäisin. Mitäs te olette mieltä? Mies oli sitä mieltä että sinivihreä krokohuivi sopii minun väritykseeni paremmin ja taidan itsekin siihen kallistua. Ylimääräiset saavat mennä sitten Ebayhin, kunhan päätän mistä haluan eroon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails