lauantai 26. marraskuuta 2011

Joulukorttiostoksilla

Tuosta eilisestä Lushin peltilaatikosta muuten... Se näytti minusta todella skandinaaviselta, varmaan siksi se minuun niin vetosikin, ja päätinkin sitten selvittää kuka sen on oikein suunnitellut. Yllätyksekseni sen olikin suunnitellut suomalainen tyttö, joka asuu täällä Briteissä. Tykkäsin kuvasta niin paljon että päätin selailla hänen muita teoksiaan ja eikös näytäkin aika suloisilta nämä muutkin kuvat! Kaikki kuvat ovat hänen omilta sivuiltaan täältä ja täältä.
 
Ja todella makeita Kalevala-inspiroituneita vesiväritöitä ja printtejä löytyi häneltä myös.

Innostuin näistä printeistä niin paljon että päätin meidän tämän vuoden joulukorttien tulevan tältä suunnittelijalta. Supersuloiset jouluketut lähtevät meiltä matkaan sitten joulukuussa. Ylimääräisenä Jenni laittoi mukaan myös A5 Kalevala-printin joka pääsee kehyksiin kunhan sopivat löytyvät. Jennin Etsy-kaupasta löytyy noita kortteja lisääkin jos tekin innostutte!


Mies muuten tykkäsi että meidän olisi pitänyt tilailla noita Kalevala-printtejä joulukorteiksi. Miehet... eihän ne olisi yhtään niin söpön jouluisia kuin noi ketut!

3 kommenttia:

  1. Oi miten ihania, taytyypa kayda kurkkaamassa! :)

    VastaaPoista
  2. Noi oli kyl tosi söpöjä noi printit, itse tykästyin varsinkin tuohon teehetkeen :)

    VastaaPoista
  3. Ja tuo Ainon hukkuminen oli myöskin tosi vaikuttava.

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails