maanantai 17. kesäkuuta 2013

Hamstead Heath - ensimmäinen retki vauvan kanssa

Keskiviikkona tehtiin ensimmäinen oikea retki vauvan kera. Ollaan käyty tietty ruokakaupassa ja lastentarvikekaupoissa jo heti ensimmäisenä kotiutumispäivänä, mutta nyt lähdettiin vähän kauemmas.

Joolz Day Pram ekalla kierroksella - hyvin toimii!


Mentiin paikanpäälle ihan varsinaisille asioille poikkeamaan Royal Free sairaalassa pienessä operaatiossa. Vauvan ollessa ihan rauhallisin mielin poikkesimme myös lounaalla lähistöllä ja pienellä kävelyllä Hamstead Heathin puistossa - nättiä oli!

Ei mikään ihmekään että alue on kovasti näyttelijöiden ja muun julkisuuden kerman suosiossa - viime talvena mm. Beckhamit bongattiin ko. puistossa kelkkailemassa.
 
 
Tämänpäiväinen isänpäivä vietettiinkin vähän erikoisemmassa paikassa - nimittäin TV_sarjan kuvauksissa! Meidän rakkauspakkaus esiintyi eräässä suositussa englantilaisessa TV-sarjassa ja oli aivan täydellinen pikku näyttelijä. Kuvia on vain omiin valokuvakansioihin valitettavasti sillä siellä ei saanut periaatteessa kuvata. Kunhan episodi tulee telkkarista voin varmasti laittaa tänne screen capin hänen otoksestaan :)

5 kommenttia:

 1. Hihi, tv-tähti! :D Saatko kertoa mistä sarjasta oli kyse? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh tästä se ura urkeaa :D En kai saa kertoa asiasta sosiaalisessa mediassa (vaikka nyt tietty kukapa sen täältä mun suomalaisesta pikkublogista ikinä huomaisi), kerron sitten joulun jälkeen kun se on tullut telkkarista.

   Poista
 2. Oih, Hamstead heathissä tuli sillon joskus 15 vuotta sitten istuskeltua paljon hoitolapsen päiväunien aikaan. Olin siis silloin nannynä ja asuimme kiven heiton päässä puistosta, ei tosin siellä rikkaiden puolella eikä ketään julkkiksiakaan näkynyt koskaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole koskaan aikaisemmin käynyt tuolla - vaikka mieli on tehnyt... Oli kyllä nättiä - tuollaisen puiston lähistöllä olisi tosi kiva asua.

   Poista
  2. Olihan se kivaa, paitsi perhe oli p*ska. :D Muutin heidän mukana vielä Camdeniin ihan Regent's parkin kulmille, mutta siellä en kerennyt montaa kertaa käymään kun sain tarpeekseni ja vaihdoin perhettä. :)

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails