sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Vauvan pesä

Vauvan pieni pesä rakennettiin oman sängyn päätyyn. Siellä kelpaa kölliä ja halailla pöllöä. Kehtoa voi keinuttaa nukkumisen avustamiseksi ja lukita asentoon. Nurkassa on miehen kitara jolla hän on soitellut masulle raskauden aikana, ehkäpä tutut tuutulaulut auttavat myös.


 
Saimme monella sukulaislapsella kiertäneen Mamas and Papas kehdon - siinä on uinunut jo ainakin viisi pientä ennen meidän. Isomman osto on sitten muutaman kuukauden kuluttua edessä, silloin kun pieni siirtyy omaan huoneeseensa.

Saisit tulla pieni rakas jo, masuasuminen vaan taitaa olla turhan mukavaa...
 
Ensi viikolla pieni tänne viimeistään tulee, keinolla millä hyvänsä. Huomiseksi minulle on varattu sairaalassa käynnistys. Jotenkin tuntuu epätodelliselta että pian hän on täällä - ei tunnu yhtään siltä että olisin valmis äidiksi.

5 kommenttia:

 1. Voi, nyt vaan hurjasti tsemppiä, ihan kohta hän on täällä! :-)

  VastaaPoista
 2. Kaikkea parasta toivottelen ja odotan jännittyneenä koska pikkuinen syntyy. Ihanaa tuo tulevan isän kitaransoitto...ooh, et tiedä miten onnekas oletkaan:-) Ajatuksin Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia toivotuksista! :) Nyt jos mies vielä väsymykseltään jaksaisi laulella niitä tuutulauluja niin hyvä olisi :)

   Poista
 3. Tsemppiä myös täältä:)Musta ei tuntunu pariin ensimmäiseen viikkoon kun vauva oli jo ulkona, että olisin valmis, mutta pikku hiljaa ne vaistotkin heräilivät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tässä nyt sitä opetellaan, eiköhän se tästä ala pikkuhiljaa luonnistumaan :)

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails