perjantai 21. kesäkuuta 2013

Puutarharetkellä isovanhempien kera

Nyt ollaan tehtykin näitä pieniä päiväretkiä taas enemmän, sillä isovanhemmat Suomesta olivat käymässä täällä Lontoossa, huomenaamulla jo tosin lähdössä. Päivät ovat siis menneet heidän tutustuessa pieneen ja huolehtimalla siitä miten me häntä nostetaan, röyhtäisytetään, vaihdetaan vaippoja, puetaan, kylvetetään, syötetään... Tulikin jo muutaman kerran sanottua että sori, teidän kasvatus-tsänssit meni jo parisenkymmentä vuotta sitten :D

No mutta kuitenkin. Täällä kun on vihdoinkin ollut vähän parempi ilma niin ollaan innostuttu ulkoilemaan isovanhempien kanssa. Eilen käytiin retkellä läheisessä isossa puutarhassa. Aivan älyttömän nättiä - luonto oikein kukoisti.
Pienoinen uinaili kärryissä koko matkan. Me nautimme kukkaloistosta ja vehreydestä. Äitini ihasteli kuinka kaikki täällä Briteissä kasvaa niin kauniisti.
Äiti on vähän väsynyt... Ja kuulemma kalpea edelleenkin. Sairaalassa lähes jokainen "uusi" sairaanhoitaja, kätilö ja pediatri kommentoi heti kättelyssä kalpeutta, ei se nyt ihan niin huomattavaa mielestäni ollut!
Ylpeät vanhemmat ja isovanhemmat. Enpä muuten ole paljoa kärryjä työnnellyt sillä mies ja vanhemmat ovat napanneet ne käsiinsä jatkuvasti!Karppilammella - pohtimassa syntyjä syviä. Bongattiin muutama karppi sentään.Aivan mahtavat kärryt muuten (Joolz Day) - sen verran mitä olen saanut näitä käsitellä, niin aivan mahtavat menopelit. Ja tyylikkään näköiset.


Uinailut jatkui ja jatkui... Kunnes päästiin kotiin karjumaan syöttöä!

Tulikin viihdyttyä siellä pari tuntia kävellessä ympäri eri alueita. Aikamoisen väsynyt olo oli loppuvaiheissa, ja istuskelin lähes jokaisella bongaamallani puutarhapenkillä loppusuoran aikana. Mutta kaipa tässä voimat pikkuhiljaa palaa takaisin!

4 kommenttia:

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails