maanantai 22. heinäkuuta 2013

Lush Fresh Face Mask naamiot

Olen jo useamman vuoden ollut näihin Lushin Fresh Face Mask kasvonaamioihin lääpälläni. Nykyäänhän näitä saa myös Suomesta, mutta muistan silloin vuosia sitten roudanneeni näitä aina Lontoon visiiteiltä takaisin Suomeen.
Miehen ollessa bändiharkoissa ja vauvan nukkuessa päiväunia oli sopivasti aikaa tehdä pieni hemmottelusessio ja kirjoitella blogipostaus... Näistä kosmetiikkajutuista kun ei ole tullut vähään aikaa taas höpistyä.
 
 
Pitkän aikaa lempparinani oli Love Lettuce, joka sattumoisin oli silloin myös kaikista halvin, joten ei tullut kokeiltua mitään muita näistä naamioista. Mutta muutama vuosi sitten uuden hinnoittelun myötä kaikki tuore-kasvonaamiot ovat nyt samanhintaisia (£5.95 per purnukka) joten ajattelin että nyt voisi kokeilla vuorotellen näitä muitakin jos löytyisi uusi lemppari. Purnukassa on tarpeeksi tavaraa kolmeen tai neljään hemmottelukertaan, jopa enempäänkin jos on kovin säästeliäs.


She-Hulk :D
 
 
Kokeilussa ovat olleet:

Love Lettuce - Merilevää, mantelin kuoria ja hunajaa. Puhdistaa, rauhoittaa ja kevyesti kuorii. Aivan loistava tuote sekaiholle, puhdisti talia, tasoitti ihon värieroja ja rauhoitti punaisuutta. ehdoton suosikki.
Cosmetic Warrior - Valkosipulia, viinirypäleitä ja tea tree öljyä. Puhdistaa ja taistelee finnejä vastaan. Ihan OK, muttei erityisemmin vaikuttanut ihon kuntoon tai oloon, auttoi toki pahimpiin näppylöihin.
The Sacred Truth - Papaijaa, ginsengiä ja vihreää teetä. Tämän naamion tarkoitus on auttaa vanhenemisen merkkeihin. Tuntui kiristävän ihoa ja jättävän ihoa jokseenkin mataksi. Puhdisti ja kirkasti ihoa mukavasti.  
Catastrophe Cosmetics - Mustikkaa, irlantilaista sammalta ja manteliöljyä. Ihanan rauhoittava ja viilentävä kasvonaamio, sai ihon tuntumaan virkistetyltä, tuoreelta ja kosteutetulta. Kakkossuosikki.
 
 
Olisko teillä jotain suosikkia näistä mitä minun pitäisi ehdottomasti seuraavaksi kokeilla?

2 kommenttia:

  1. mistä näitä saa suomesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enmäkyl tiedä varmasti. Helsingissä ainakin oli näitten liike aikaisemmin ja netistä käsittääkseni saa ainakin tilata!

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails