tiistai 23. heinäkuuta 2013

Mammapiknikillä

Huh huh hellettä! Täällä meitä ovat hellineet reippaasti päälle kolmenkympin helteet koko viimeisen viikon. Aika hermona olen ollut että vauva ei ylikuumennu ja saa tarpeeksi juotavaa - koko ajan on tullut tarkasteltua fontanellea ja ihon lämpöä. Vauva-parka kun ei saa edes rauhassa nukkua kun äiti hermoilee puolen tunnin välein.

Ready, steady, CHANGE!

Käytiin eilen mammailemassa synnytyskurssilaisten kanssa piknikillä vauvojen kera, oli antoisaa päästä juttelemaan vähän kaikesta vauvoihin liittyvästä. Siinä tuli käsiteltyä syntymätraumat, tulevaisuuden (lapsi)suunnitelmat, imetyksen ongelmat, pulloilu, julki-imetys, tutit, nukkumisjärjestelyt, rutiinit ja jaettua paljon vinkkejä puolin ja toisin. Vertaistuki on tosiaan poikaa, kaikki kun ovat suunnilleen samanikäisiä vauvoja.
Minä: hame Mango, liivi New Look, lasit Ray-Ban, sandaalit Rwandasta;
Vauva: potkupuku Next


Jokatapauksessa, tältä näytettiin me kaksi. Viime viikon alennusmyyntishoppailujen satoa! Maksihameita ja mekkoja haluaisin löytää pari lisää, jotenkin ne miellyttävät silmää nykyään todella paljon.

Nähdään taas ensi viikolla mammaryhmän kanssa, ja yksittäisin yhden paremman mammakaverin kanssa ehkä vielä tällä viikolla uudestaan. Ihan kivoja kaveruussuhteita tästä meidän ryhmästä näkyy syntyvän. Olen kyllä tyytyväinen että kävin sitten sen kurssin, vaikka aluksi pitkään mietinkin viitsisinkö kurssille vaivautua.

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva tuo hame ja liivi! Ja kiva, että kurssilta jäi käteen tuollainen vertaistukiryhmä. Me käytiin kurssilla (sitä oli kaksi kertaa vain tosin) muualla kuin omassa naapurustossamme aikataulujen vuoksi, joten mulle ei siitä jäänyt mitään kontakteja. Huonosti olen saanut aikaiseksi käydä MLLn tai seurakunnan mammaryhmissäkään, mutta toisaalta kun kaveripiirissä on paljon äitejä ja vauvoja niin sitä ei jotenkin ole kaivannut. Vaikkakin olisi toki kiva olla samanikäsiä vauvoja ja äitejä ihan omassa naapurustossakin..ehkä syksyn mittaa tulee lähdettyä jonnekin mammaryhmään vähän tutustumaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, oon tosi tyytyväinen tästä meidän ryhmästä. Ollaan käyty jo useammin kerran ulkona, sekä pienemmissä ryhmissä että sitten tälleen isolla porukalla, ja on ollut hyvä päästää höyryjä ulos. Ja myös se on ollut hyvä juttu että keskustelu ei oo ollut vaan pelkkää hymistelyä, vaan ollaan avauduttu kaikenlaisista asioista. Munhan kaveripiiristä (täällä Englannissa) ei tosiaan löytynyt aikaisemmin äitejä, niin siks tää on ollut varsinainen henkireikä :) Jos ois heitä löytynyt niin ehkei olis munkaan tullut lähdettyä tämmösiin mukaan.

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails