sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Hello Baby Girl!
Täällä Briteissä on tapana lähettää kortteja jos minkä merkkitapauksen johdosta - no uuden ihmisen syntymä on mitä parhain syy lähettää kortti ja niitä tulla ropisikin postiluukustamme varsin kiivaaseen tahtiin ensimmäisillä viikoilla. Hempeää ja vaaleanpunaista, asiaankuuluvasti.Suomessa ei taideta lähetellä kortteja paljoakaan nykyään, täällä se on todella tavallista. Anoppi taitaa saada joulukortteja lähemmäs sata joka vuosi, näitä meidän vauvakortteja on parisenkymmentä.

Jossain vaiheessa täytyy nämäkin siivota pois, vaikka ihana on näitä pitää esilläkin. Söpöjä koristeita!

Tämä taulu tehtiin kun vauva oli seitsemän päivän ikäinen. Tavattiin näitä kipsivalos-tauluja tekevä neitonen ennen vauvan syntymää ja sovittiin jo etukäteen että hän tekee meille tälläisen. Olen tähän ihan rakastunut. Jossain vaiheessa tilataan varmaan myös printti syntymälaitoksella otetusta valokuvaussessiosta, kunhan päätetään mikä otoksista on parhais (vaikea valinta!).

Nyt remontin jälkeen ei olla vielä laitettu mitään tauluja seinille. Jotenkin ihana olla ihan puhtailla seinillä, mutta nyt pitäisi ryhdistäytyä ja alkaa naputtelemaan nauloja seiniin. Alkaa pikkuhiljaa ärsyttämään olohuonetta ympäriinsä seilaavat taulut...

2 kommenttia:

 1. Ihana tuo kipsitaulu!

  Kyllä Suomessakin mun mielestä tuollaisten isojen tapahtumien johdosta lähetetään vielä kortteja (tosin varmaan meidän sukupolvi vähemmän kuin aiemmat sukupolvet), me saatiin ainakin ihan hirveä määrä kortteja. Mutta varmaan riippuu suvuista/kaveripiireistä myös, että onko vielä tapana.

  Odotan innolla sairaalakuvia, jos haluat niitä täällä jakaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se on sit mun suku/tuttavat jotka ei erityisemmin noista korteista välitä. Jotenkin vaan tuntuu että täällä Briteissä se on tosi tärkeää lähettää kortti, ja sit kiitoskortteja kans.

   Sairaalakuvat varmasti tulee tännekin, kunhan saadaan ne :) Siinä voi kyllä vielä kestää jonkun aikaa :)

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails