torstai 7. marraskuuta 2013

The Big Three-O

Siinäpä se - täytin eilen vuosia. Taas yhden vuoden viisaampi!



Biker Jigsaw, paita Banana Republic, housut H&M Mama (joo, ihan oikeasti vieläkin käytän äitiyshousuja), Uggsit kenkinä
 
 
Senpä kunniaksi pitkästä aikaa asukuva (ne kun ovat tämän blogin odotetuinta, öhöm, köhöm, kastia).
 
 


Paita Benetton, hame Next, sukkikset Marks & Spencers, neule Mayoral
 
 
Yritin napata vauvasta kanssa asukuvia, mutta aika vaikeata on häntä saada pysymään paikoillaan nykyään.
 



 
 
No me vietettiin päivä hyvinkin paljon siten miten toivoinkin. Toivoin että saisin vain nauttia rauhallisesta päivästä perheen kesken. Nukuin pitkään, sain kakkua aamiaiseksi ja lounaalla käytiin pihviravintolassa syömässä chateaubriandit. Mmm. Vauva oli tosin vähän hankala koko lounaan ajan, ja jätettiin siksi jälkiruoat syömättä ja meni se pääruokakin vähän kiirehtiessä. Heti kun auto starttasi ravintolan pihassa, vauva uinahti koppaansa. How typical. Kotona syötiin sitten kakunjämät jälkiruoaksi!
 
Perjantaina käydään vielä vähän juhlistamassa, sain nimittäin lahjaksi oopperaliput The Royal Opera Houseen! Olen jo nyt ihan innoissani!

16 kommenttia:

  1. Toivepostauksena olisi mitä rattaita/vaunuja siellä englannissa eniten käytetään. Mitkä on niitä suosituimpia merkkejä ja malleja? Itse huomasin paljon Bugaboon rattaita mutta en tiedä osuiko ne vain silmään kun on tutu rattaat :) Mutta tuosta aiheesta olisi mielenkiintoista lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bugaboot ja iCandyt. Bugaboot on tosi suosittuja, tuntuu et ne on jokaisella, ja nythän toi prinssi-prinsessa-pari osti ne kans itselleen, eli varmaan kasvattaa vielä suosiota. Silver Crossit on kans suosittuja. Halvemmista Quinny ja Oyster on suosittuja. Täytyy oottaa inspiraatiota :)

      Poista
  2. Oikein kivalta päivältä kuulostaa! Ja onneksi olkoon vielä! Ihanaa, ooppera!

    VastaaPoista
  3. Myöhäiset onnittelut siis sinne päin! Kuulostaa juuri kivalta ja rennolta synttäripäivältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri rentoa lähettiin etsimään :) Sit viikonloppuna vielä perhejuhlat isommalla porukalla.

      Poista
  4. Voi kiesus näin pitkään aikaan en ole käynyt lukemassa monia blogeja... että nyt onnittelen teidän perheenlisäyksen johdosta!! Huimasti siis onnea!!! Aivan syötävän söpö "patukka" tellä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Heh heh, patukka :) Niin se elämä muuttuu, mäkin muistan kun alotin sun blogia lukemaan niin olit vielä raskaana. Ja nyt vauvas taitaa olla reippaasti päälle vuoden! :)

      Poista
  5. Myöhästyneet onnittelut täältäkin! ps. Näytät upealta!

    VastaaPoista
  6. Onnittelut! Minäkin täytin eilen, tosin viisi enemmän kun sinä ja eri eilen kun sinun eilen. ;D

    VastaaPoista
  7. Hyvaa -belated- syntymapaivaa!!

    VastaaPoista
  8. Onnittelut sinulle!!! Olet niin ihanan luonnollinen, pysy sellaisena kuin olet! Muuten, jokos olet viulun kaivanut esille...(muistelen kun kerran kirjoitit tänne että ajattelin jatkaa aiempaa harrastusta...) -Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Olen kaivanut viulun kyllä esille, mutta täytyy sanoa että niin harvoin ettei sitä oikein harrastamiseksi voi kutsua... Täytyis kyllä tsempata sen kanssa nyt!

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails