maanantai 13. tammikuuta 2014

2013 päivän asut

Eihän tämä ole mikään tyyliblogi, mutten voinut vastustaa tehdä yhtä pientä 2013-koostepostausta vielä. Tällä kertaa päivänasuista - niitä kun tuli otettua aika paljon mahankasvamisen dokumentointia varten. Olen näitä nähnyt muissa blogeissa ja niitä on yllättävän hauska katsoa. Omista koosteista yritin vähän etsiä niitä ultimate-suosikki vaatteita ja kivannäköisiä komboja.
 
 


Bleiserit sopivat vauvamahan kanssa aika kivasti mielestäni, ja tulipa niitä käytettyä myös raskauden jälkeenkin. Ikivanhat Primarkin harmaa trikoojakku ja H&M:n musta jakku tulivat tämän vuoden lemppareiksi.


Perinteiseen tapaan, raitapaidat sun muut raidat olivat vaatekaapin peruspilareita keväällä. Mies aina huokaisee syvään uuden raitapaidan ilmestyessä kaappiin että joko taas. Että onhan niitä jo. Mutta kun ne raitapaidat (tummansini-valkoiset) ovat ihan parhaita tuomaan kevätfiiliksen!


Kuten muuten näkyy, jumitin lähes koko vuoden saman, jouluna 2012 ostetun laukun (Marc by Marc Jacobs) kanssa. Se vaan tuntuu käyvän asuun kuin asuun, ja olkahihnallisena sitä on niin helppo kantaa.
 
Huiveja näköjään käytän myös paljon tuomaan vähän väriä asuun kuin asuun.


Oma lempparini asuista taitaapi olla tuo oikeanpuolinen asu harmaan villapaidan kera. Simppeli, ja kerrankin joku muu laukku kuin Marc Jacobs. Tuo villapaita on ollut tiuhassa käytössä raskauden jälkeenkin.


Mekkoja innostuin käyttämään tänä vuonna aika paljon. Niitä harvoin käytän, mutta näyttävät sen verran kivoilta että niitä saisi löytyä päivänasuista useamminkin. Nanson maksimekko (vasemmalla) on muutaman vuoden vanha, mutta Mangon minttuinen vekkihame ja H&M:n vetskarimekko olivat viime kesän ostoksia.


 
Uggsit ovat jo nähneet parhaat päivänsä, mutta ne ovat niin mielettömän mukavat ja helposti jalkaanpuettavat että niitä tulee käytettyä ihan jatkuvasti. Ihan liikaa jos tottapuhutaan. Vaan on ne niin mukavat. Ja lämpimät. Ehkä tarvitsisin siis toiset...
 
Aika paljon samoja vaatteita olen käyttänyt raskauden aikana ja raskauden jälkeen. Eräs sellainen joka kuvissa näkyy on pitkähihainen valkoinen Banana Republic (ylläolevassa kollaasissa toka oikealta) joka oli ihan nappiostos. Valkoisia paitoja tulee käytettyä jatkuvasti sillä ne tuntuvat väriltään sopivan minulle parhaiten, ja väritykseltään sopivat lähes mihin tahansa muuhun. Venyvä ja vanuva paita sopi mainiosti raskausmasulle että myös imetykseen, ja peittävine poimuineen näyttää hyvältä myös raskaudenjälkeisellä kropalla.
 
Toinen nappiostos on samassa kuvassa oleva Jigsawin moleskin biker takki. Randomisti ebaysta, ihan sattumalta bongattu ja huudettu, ja istui aivan mielettömän hyvin. Ihan kuin olisi ollut minulle tehty! Sitä tuli käytettyä paljon syksyllä, melkeinpä joka päivä.
 
Tämmöisiä vaateaatoksia! Saa nähdä mitä ensi vuosi tuo tullessaan, toivottavasti jotain vielä kivempia jos tämä nyt suunniteltu vaatekaapin karsintaoperaatio osana projekti 365:sta onnistuu odotusten mukaan. Tekisi mieli käydä myös värianalyysissa saamassa selville mitä värejä vaatekaappiin kannattaisi vielä hankkia lisää - mintunvihreä, harmaa, valkoinen ovat ainakin sopivia värejä, mutta mustaa, tummansinistä ja tummanruskeaa ei ehkä kannattaisi ostella enempää.
 
Oliko teillä mitään lempparia noista mun asuistani? Mikä näytti parhaalta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails