lauantai 4. tammikuuta 2014

Vuosikooste 2013 Part 2

Ja sitten loppuvuosi koostepakettiin ja siinäpä viime vuoden fiilistelyt taitavat olla. Ehkä. Yksi postaus vielä kutkuttelee näppäimiä mutta nähdään nyt.

Heinäkuu
Lontoossa oli mielettömät helteet ja tuli nautittua ulkoilmasta täysin rinnoin. Muuten ramppasin tapailemassa mammakavereitani ja imetystukiryhmissä. Meidän kaksivuotishääpäivämme vietimme perheystävällisessä meksikolaisessa ravintolassa - me syötiin fajitaksia ja vauva nukkuin autonistuimessaan vieressä.

 
 

Elokuu
Kuun alussa mentiin miehen serkun häihin. Aluksi vauvan hääkäyttäytyminen vähän jännitti, mutta hyvin meni eikä vauva erityisemmin itkeskellyt. Blogin ulkoasu uudistui graafikko-miehen suosiollisella avustuksella. Nautittiin edelleen hyvistä säistä bank holiday mondayhin saakka, ja tein ensimmäistä kertaa videopostauksen.


 
 
Syyskuu
Kuun vaihtuessa elokuusta syyskuuhun olimme koko perheen voimin Suomessa lomalla ja vauva tapasi ensimmäistä kertaa Suomen puolen isoisovanhempansa. Tapailin taas mammakavereita tiuhaan tahtiin, ja otatettiin vauvan kolmikuukautiskuvat. Kävin yövalokuvauskurssilla ja sain aikaan melkoisen kivoja kuvia - pitäisi joskus uudestaan vielä mennä yökuvailemaan keskustaan. Kävin vieläpä myös portrait-kurssilla ja harjoittelin kuvailua kotonakin. Aloitin työnhaun.

 
 
Lokakuu
Aloitettiin vauvan kanssa vauvauinti, ja vauva oli kurssinsa priimuksia. Sukeltelu sujui todella hyvin, paljon paremmin kuin mitä odotettiin ensimmäisen itsetehdyn (ennen kurssinalkua) kokeilun perusteella. Käytiin vauvan kanssa myös ensimmäistä kertaa konsertissa, klassisessa sellaisessa. Vauva oppi kääntymään mahalleen ja oli mahdoton enää pitää paikallaan hänen ryömiessään ympäriinsä. Vauva sai ensimmäiset nököhampaansa alas. Käytiin miehen kanssa Peter Gabrielin keikalla. Aloitin työhaastatteluissa käynnin. Täällä oli melkoiset syysmyrskyt ja huonommat kelit alkoivat vihdoinkin. Niinjoo, ja Halloweenina oltiin luurangoksi puetun vauvan kanssa kotosalla antamassa ovelle kolkuttaville lapsille namusia.


 
Marraskuu
Vauva oppi konttaamaan kunnolla ja sen jälkeen häntä ei ole pidätellyt mikään... Käytiin Suomessa vauvan kanssa kaksisteen lomalla ja vauva näki ensimmäisen kerran lunta. Ostin itselleni uuden hoitolaukun vähän niinkuin synttärilahjaksi - täytin nimittäin 30v. Miehen kanssa käytiin juhlistamassa tapausta syömällä chateubriandit ja käymällä oopperassa. Kävin muutamassa työhaastattelussa. 
Joulukuu
Joulukuussa kirjoittelin tähän blogiin ensimmäistä kertaa joulukalenterin. Kävin kahdessa työhaastattelussa (molemmat viimeisiä osioita pitemmästä haastisputkesta), ja sain molemmista tarjouksen. Loppukuu menikin sitten miettiessä kumman ottaisi (ei muuten vieläkään ole päätetty!). Vietettiin miehen isoisän ysikymppisiä. Joulun vietimme Englannissa, mutta järjestimme suomalaisen joulun aattona ja kutsuimme miehen isän ja sisaren perheineen herkuttelemaan.  Vauva tapasi joulupukin kahteen kertaan, alkoi syömään kiinteitä (riisi, omena ja butternut squash suosikkeja) ja oppi seisomaan nousemisen tukea vasten.Varsinaisen onnistunut vuosi! Jos muuten itse teette tälläisiä vuosikoostepostauksia, linkatkaa vaikka tuonne kommenttilaatikkoon - näitä on kiva lukea :)

2 kommenttia:

 1. Toi heinäkuu oli kyllä ihan kauhee. Se oli mun viimeinen kuukausi Briteissä ja muistan kuinka yölläkin oli vielä +20 lämmintä... Onneks pääsi takaisin kylmään Suomeen :D
  Oli kiva lukee tää vuosikertaus :) Onnea uuteen vuoteen Kokkolasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne kans hyviä uusiavuosia :)

   Heinäkuu oli järkyttävä - joskin tervetullut karsean kylmän talven ja kevään jälkeen. Mulla oli nimittäin (ohuempi) talvitakki käytössä vielä toukokuussa. Meillä oli heinäkuussa öisin jopa 27-28 astetta pahimpina öinä, muistan kun meillä oli sisälämpötilamittari vauvan takia niin sitä tuli aina kauhisteltua...

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails