keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Lontoon kuulumisia

Aika sutjakkaasti on elämä palannut takaisin vanhoihin uomiinsa. Ainona uutena asiana täällä Lontoossa pistää silmään sikainfluenssavaroitukset ja käsienpesuohjeet rautatieasemilla, yleisissä vessoissa, metrossa ja kaduilla. Kaikkialla. Olen nähnyt myös ohjeita oikeaoppiseen aivastamiseen ja niistämiseen.

Pahin possupelko täällä on jo hävinnyt, siltä kun tuskin voi välttyä kukaan. Saa nähdä koska itse täällä niiskuttelen, sen verran paljon joudun käyttämään julkisia että luulisi jotain tarttuvan mukaan tässä syksyn mittaan. Onneksi sentään yleensä voin jättää pahimman ruuhkatunnin väliin joten en joudu hönkimään naama vastatusten kenenkään kanssa.

On muuten jännä käydä nyt uudessa yliopistossa. Siirryin nyt valmistumisen jälkeen opiskelemaan toiseen yliopistoon ja tuntuu niin haikealta. Olin kuitenkin kolme (pitkää) vuotta vanhassa yliopistossani, päivittäin useita tunteja, ja siitä oli tullut kuin toinen koti. Tiesin mistä löytyy mukavimmat sohvat, missä voi ottaa nokoset, missä on mikro jos piti eväitä lämmitellä, miten paperihommat toimii... Kaikki hoitui niin kätevästi, ja nyt täytyy taas opetella kaikki alusta uudestaan. Onneksi uusi yliopisto on noin 50m päässä vanhasta yliopistosta eli pääsen aina koti-ikävän yllättäessä helposti käymään vanhoilla tutuilla kulmilla :)

Mutta pointtiin. Tekisi mieli elvyttää valokuvausharrastustani, joten pistäkää ideoita kommentteihin. Jos niitä tulee tarpeeksi teen sitten jossain vaiheessa koosteen kaikesta pyydetystä. Saa olla paikkoja, esineitä, asioita, fiiliksiä, mitä vaan jos mielikuvitus riittää. Järkevissä rajoissa tietty, en lähde Kuuhun (enkä etelä-Lontooseen) kuvaamaan mitään :)

Heittäkää kuvausideoita kommenttiboksiin!

6 kommenttia:

 1. Kivat paikat päivittäisten reittiesi varrella olisivat kivaa katseltavaa :)

  VastaaPoista
 2. Apua. Haluan toivoa, mutta kun olen vasta niin vähän aikaa lueskellut, että se on vähän hankalaa!

  Onko sulla lempikahvilaa/pubia/tms.? Olisi kiva nähdä minkälainen.

  Ja tietty miltä kotonasi näyttää.

  VastaaPoista
 3. Höhö :) työn puolesta olen joutunut katselemaan/ lukemaan/ kirjoittamaan sikainfluenssaohjeita nyt pari viikkoa. Saan taudin ihan vaan sillä että olen sitä niin korvia myöten täynnä. A H1N1 aiheutta lähinnä kyllästymistä, vaikka epidemia on vasta tulossa.

  VastaaPoista
 4. Kotikuvat mäkin heittäisin kehiin :) Ja oispa hauskaa, jos ottaisit kuvia paikallisista mainoksista - vaikka sitten niistä possunuhasta varoittavista.

  VastaaPoista
 5. Kotikuvat olis mustakin tosi kivoja:) Ja sitten haluaisin kuvia sun yliopistosta! Ainakin ulkoapäin olis kiva ne nähdä, mutta sisältäkin jotain.

  -Heidi

  VastaaPoista
 6. Hauskoja ideoita ja ehdottomasti toteutukseen kaikki :)

  Lisää saa pistää :)

  Stazzy, äläpä muuta sano. Kun ei siltä tavalliselta flunssalta voi välttyä vaikka mitä tekis epäilen etteivät nuo ohjeet auta paljoakaan possuflunssan välttelemiseen.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails