torstai 13. toukokuuta 2010

50 lisä-asiaa minusta

Tätä oli niin hauska täytellä, eli jatko-osaa seuraa. Ja eilinen saaga jatkuu edelleen...

51. Inhoan imurointia, aivan ylikaiken. En imuroi kuin pakotettuna, ja silloinkin vain pari kertaa vuodessa.
52. Minulla ei ole kesätöitä, enkä ole niitä hakenut (no yhteen paikkaan hain, enkä saanut). Olen ihan tyytyväinen sillä haluan pitää vähän vapaata ja etsiä itseäni ja urahaaveitani tänä kesänä.
53. Tänä kesänä minulle tulee parikin vierasta. Veli ja veljen tyttöystävä, sekä kanadalainen vanha ystävä tulevat kyläilemään, eri aikoihin tosin.
54. Olen tosin vähän pettynyt siitä että veljeni päätti tulla tänne juuri samaan aikaan kuin minulla on tenttiviikko. Kiva veli!
55. Kanukkikaverini on aikaisemminkin kyläillyt luonani, silloin tosin Suomessa.
56. Kesällä haluaisin ehkä myös matkailla täällä Britti-saarilla. 
57. Olen käynyt Skotlannin Highlands-alueella, jopa niinkin kaukana kuin John O'Groats.
58. Olen käynyt myös Loch Nessissä, Invernessissä, Glasgowissa ja Edinburghissa. 
59. Kihlattuni, jolla on skottilaisia sukujuuria, ei taas ole käynyt Skotlannissa kertaakaan.
60. Puhuimme vähän siitä että olisi mukava käydä Lands Endsissä, mutta toisaalta olisi hauska käydä Skotlannissakin kotimaamatkailemassa. Saa nähdä.61. Brighton on mielestäni todella kaunis kaupunki, ja kävisin sielläkin mielelläni uudestaan.
62. Olen myös innoissani siitä että tänä kesänä pääsen vihdoistakin viimein nauttimaan Lontoon kesästä. 
63. Tänä kesänä olisi tarkoitus myös rempata minulle oma toimisto meidän vintille.
64. Siitä tulisi myös yhteinen kirjasto / musiikkihuone meille.
65. Saa nähdä, meillä on niin paljon romua täällä etten tiedä miten siitä hankkiutua eroon. Suurin osa on tällä hetkellä vintillä.
66. Olen muuten innostunut tässä luopumaan tavarasta. Minimalistia minusta ei saa tekemälläkään, mutta turhasta hamstrauksesta pyrin pois.
67. Olen muuten maailman pahin hamsteri. Hamsteroin lukemattomia lehtiä, vaatteita joista olen kasvanut ulos (näin nätisti sanottuna...), koristekrääsää.
68. Mutta yritys on kova luopua kaikesta tarpeettomasta.
69. Hamsterille se on vaikeaa. Kaikelle voisi aina keksiä jotain käyttöä.70. Minulla on paha tapa toistaa itseäni.
71. Ja jutella samoista asioista kerta toisensa jälkeen. Ja toistaa samoja fraaseja. 
72. Olen varmaan toisinaan melko raivostuttava.
73. Ihmettelen syvästi miksi kaikki kivat jutut tuntuvat kasautuvan aina niille viikoille jolloin minulla on jokin iso deadline. Esimerkiksi ensi maanantaina on sen statistiikkaprojektin palautuspäivämäärä, ja minulla on useampi juttu johon haluaisin mennä mukaan.
74. Mutten varmaan pääse mihinkään muihin kuin aivan pakollisiin.
75. En usko että saan kovinkaan hyvää arvosanaa statistiikkaprojektistani. Taisin haukata turhan suuren projektin taitomäärääni nähden.
76. Mutta olenpahan oppinut vetämään bivariate regression - analyysejä ihan omin kätösin. 
77. Tosin pelkään että olen jotenkin kössinyt analyysini ja tehnyt jonkun järkyttävän virheen. Ja että minun olisi välttämättä pitänyt tehdä multivariate regression tätä projektia varten.
78. Olen menossa viettämään juhannusta Suomeen. Jos ne tulivuoret eivät siis aiheuta lisähankaluuksia.
79. Olen todella innoissani, en ole käynyt kotona sukuloimassa melkein vuoteen.80. Minulla on melko lyhyt keskittymiskyky.
81. Ja valitettavan huono muisti.
82. Joskus mietin että mikäköhän minussa on vialla. Erityisesti huono muisti on ärsyttävää, ja ikävöittää koulunkäyntiä kun monet jutut on pakko opetella vähintään kahteen kertaan. Kurssin aikana, ja sitten uudestaan kokeisiin. Joskus vieläpä yhden ekstrakerran esseitä kirjoittaessa.
83. Minulla ei ole vielä maisteripaikkaa ensi vuodeksi. En tiedä mihin edes haluan.
84. Pohdin lähinnä kahden paikan välillä. Toinen kallistuu enemmän matemaattiselle ja taloudelliselle puolelle, toinen poliittisen talouden puolelle ja on vähemmän matemaattinen. 
85. Positiivista on kuitenkin että minulla ovat jo suosittelijat valmiina (täällä siis tarvitaan 2 suosittelijaa hakiessa maisteripaikkaa).
86. Minun on usein aika vaikea päättää. 
87. Olen kyllä muutenkin aika ailahtelevainen.
88. Päätän helposti yhtä, ja sitten tekeekin mieli tehdä toista.
89. Se raivostuttaa erityisesti kihlattua todella paljon :)90. Haluaisin lemmikkieläimen. Mieluiten koiran, tai ehkä kissan.
91. En voi hankkia lemmikkieläintä sillä kihlattuni on pahasti allerginen.
92. Olen yrittänyt suostutella häntä siilin hankkimiseen. Niille kuulemma ihmiset eivät ole allergisia.
93. Hän ei usko etteikö olisi niille allerginen.
94. Eli ei tipu :(
95. Mutta ehkä voisin pitää siiliäni vintillä.
96. Nukun muuten ihan älyttömän monta tuntia yössä. Kymmenen tuntia onnistuu helposti. Yleensä nukun 8-9.
97. Kihlattu taas nukkuu 5-6 tuntia. 
98. Jos en nuku tarpeeksi mistään ei tule mitään.
99. Herään melko helposti yön aikana, kumppanin liikkeisiin, ääniin.
100. Mutta voin helposti torkuttaa yli tunnin, tai jopa olla huomaamatta herätyskelloani.Näitä oli ihan hauska kirjoitella mutta aika paljon aikaa näihin saa uppoamaan, kun kirjoittelee tälläisiä pieniä tarinoita tälläisellä heikolla keskittymiskyvyllä. Mutta tulipa päivän uutiset ja blogit luettua samalla!

Kuvat ovat vahinkonäpäytyksia ja hassutteluja parin vuoden ajalta, sieltä täältä. Tässäpä olen nyt käynyt läpi kuvavarastoja niitä CD:lle siirrellen. Ettei tulisi itku jos jokus kone kosahtaisi.

3 kommenttia:

 1. Skotlanti teki minuun lähtemättömän vaikutuksen lyhyellä viikonloppureissulla täydessä kaatosaatessa maaliskuussa kaksi vuotta sitten ja sinne on PAKKO päästä taas uudestaan :)

  Kävimme kavereiden kanssa Loch Lomondia kiertelemässä ja päivän kestävä bussimatka oli ihan mahtava syvää skottimurretta puhuneen opaskuskin ansiosta. Niin tuli vaan kova hinku sinne näiden faktojen takia!

  VastaaPoista
 2. Aijai, sait Brighton-ikävän nousemaan! Nyyh. Ja Skotlanti-himon myös tulemaan takaisin. Tai mihin se nyt olisi välissä mennyt. Loch Nessillä olen käynyt, mutta siitä nyt on sata vuotta.

  Justiin eilen mietin että miten hemmetissä ihmiset pärjää jollain 6h yöunilla (kun ite tuli sattuneesta syystä nukuttua sen verran) :P Tarvin kans sellaset 9h niin oon tyytyväinen. Mut harvemmimpa sitä saa. Olis kiva jos riittäisi semmoset 2h, jäis vuorokaudessa monen monta tuntia aikaa tehdä jotain järkevää tai viihtyisää!

  VastaaPoista
 3. Hanne, Mulla oli kanssa aivan mahtava matka. Liftasin parin rekan kyydissä pohjoisnokkaan, hengasin vaakasuorassa kaatosateessa pari päivää, ja loppuviikon vietinkin Invernessin lähiympäristössä samoillen ja siellä tapaamieni ihmisten kanssa hengaillessa. Jäi tosi hyvät muistot :) Matkabudjetti oli minimaalinen - viikossa taisi palaa alle 70e _kaikkine_ kuluineen, mutta kokemuksia tuli sitäkin enemmän.

  twilight, mä olen pohtinut aivan samaa. Olisi niin hienoa jos oikeasti voisi nukkua vain pari tuntia yössä. Tiedänkin yhden pojan, joka oikeasti nukkuu vain 2-3 tuntia yössä, ja se ehtii tehdä aivan älyttömästi kaikkea. Kateeks käy. Pitäis muuten käydä Brightonissa - jotenkin oon nyt kovin innostunut siitä.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails