tiistai 4. toukokuuta 2010

Unelmoin...

turkoosina kimmeltävästä merestä, trooppisen valkeasta rantahiekasta, tuulessa huojuvista palmuista, ja mango-daiquirista kourassa. Unelmoin siniseen veteen sukeltamisesta, lämpimän veden tunnusta vartalollani, suolan maistamisesta huulillani. Unelmoin mukaantempaavasta kirjasta, silmien ummistamisesta, ja auringon lämmöstä. Unelmoin paratiisisaaresta, rauhasta ja levosta.


...

Lontoossa sataa ja on kylmä. Kuten täällä sanotaan, Don't cast a clout until May is out. Kevään varmoja merkkejä täällä ovat (yliopistopiireissä) myöskin väsymyksestä tummat silmänaluset, kiireissään tarpovat opiskelijat, kirjastosta vapaiden lukupaikkojen löytymisen mahdottomuus ja kaikenkattava alituinen kiire valmistella viimeiset esseet ja stressi kokeisiin valmistautumisesta. Rakastan asua Lontoossa, mutta keväisin toivoisin olevani muualla, yleensä siellä paratiisisaarella mango-daiquiri kourassa.

3 kommenttia:

 1. Aivan kamalan ihania kuvia :o eipä se matkakuume tästä ainakaan lieventynyt! Uskomattomia kuvia!

  VastaaPoista
 2. Uskomattomia kuvia.. En oo ikinä ollut missään niin trooppisessa paikassa, että kirkkaassa vedessä olisi tullut uitua meritähtiä tuijotellen. Oon ehkä enempi kaupunkilomaihminen. Mutta täälläkin on tänään satanut lakkaamatta vettä ja jopa LUNTA, joten joka paikkaan sattuu kun katselee tommosia kuvia!!

  VastaaPoista
 3. Mä en aivan noin trooppisessa paikassa ole ikinä ollut, mutta Thaimaassa on tullut snorklailtua ja sukellettua samantyyppisissä vesissä. Oli kyl hienoo.

  Mut joo, nuo kuvat saa tosiaan kaukokaipuun kohoamaan :)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails