sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Mitäs mieltä?Mikä olisikaan parempaa kuin kenkä joka saa takamuksestasi persikkaisen? Ideana on että näitä erityisiä tasapainokenkiä käytetään aivan kuin mitä tahansa muitakin kenkiä, ja pohjien erityisten tasapainopallojen johdosta peppu-, jalka, ja reisilihakset joutuvat tekemään ekstrapaljon työtä tasapainotellessaan. Vaikutus on sama kuin kävelisi rantahiekalla. Kuulostaa melko hyvältä vai mitä!

Olenkin tässä pohtinut pitäisikö minun erota 80 punnasta ja hankkia tälläiset kengät omaan vaatekaappiin. Olen nähnyt näitä samantyyppisiä kenkiä jonkun verran kaupungissakin, ja tämä on saanut kiinnostukseni heräämään (kyllä ne persikkapyllymainoksetkin auttoivat...). Reebokin omat tutkimukset väittävät että sääret saavat 11% ja peppu 28% enemmän tehovaikutusta tavallisiin kenkiin verrattuina. Epäluuloisesti suhtaudun kuitenkin näihin "tilastoihin" sillä nämä tilastothan perustuvat huimaan viiden naisen otokseen eli toisinsanoen ovat mukatieteellistä puppua. 

Kokeilin sitten kenkiä eilen ihan omaan jalkaan, ja täytyy sanoa että olivat aivan älyttömän mukavat. Kuin tyynyillä kävelisi. Entäs sitten se paljonpuhuttu peppuvaikutus? Vaikea sanoa, mutta sen kohtuullisen lyhyen pyrähdyksen jälkeen tuntui kyllä siltä että vähän enemmän töitä lihakset saivat tehdä. Innostuin myös kenkien pomppumaisesta tunteesta, niillä oli hassu kävellä. En itse käyttäisi näitä kuitenkaan kaupungilla kävelemiseen, ne ovat nimittäin aivan lenkkitossujen näköiset, mutta ehkä markettireissuilla tai tavallisessa ulkoilussa. Aivan jokapäiväistä käyttöä ne tuskin saisivat.

Tässä siis se täällä telkkarissa tiuhaa tahtia pyörinyt mainos joka on minutkin innostanut näitä pohtimaan. Mitäs mieltä olette itse näistä kengistä? Täyttä huuhaata, vai vaikuttaako ostamisen arvoiselta?

8 kommenttia:

 1. "Olenkin tässä pohtinut pitäisikö minun erota 80 punnasta ja hankkia tälläiset kengät omaan vaatekaappiin."

  En tiedä muuten ovatko toimivat vai huuhaata, mutta sanoisin melko varmasti että pitämällä niitä siellä vaatekaapissa ei saa toivottua persikkapeppua :D

  Kuinkahan paljon noita pitäisi käyttää että tuloksia näkyisi jos on näkyäkseen? Aika hintavat lenkkarit...

  VastaaPoista
 2. Öö, ilmeisesti "better bum" on sitten siellä katsojan silmässä, kun mielestäni aika erikoisesti tuohon mainokseen on valittu täysin pyllyttömiä naisia O__o Itse tykkään, että pepussa on muotoa ja kaarta, eikä tommosia lättäahtereita, yyyh.

  Mutta niin kiinteytyksestä tässä ilmeisesti kai olikin puhe, eikä niinkään rasvamäärän vähentämisestä. Jälkimmäistä tuskin saa aikaan pelkästään kengillä, olipa millaiset taikapopot jalassa tahansa.

  VastaaPoista
 3. Agatha, heh heh. Kyllä mä ihan käyttöön ajattelin, enkä vain hyllynkoristeeksi. Eivät ne sentään niin kauniit ole että raaskisi olla käyttämättä.

  £80 on aika paljon mut lenkkareista aika normaali. Juoksulenkkaritkin on suunnilleen samoissa hinnoissa, kuin muutkin kunnon kengät. Mut on se silti investointi, jota ei viitsisi tehdä ihan turhaan.

  elbow, Jeps, eikä nämä mitään taikakenkiä olekaan. Järkikin sen jo sanoo etteivät nämä korvaa kunnon liikuntaa, mutta mua houkuttaa nimenomaan se ekstrateho minkä ne voivat antaa tavallisen liikunnan oheen.

  Parhaista pepuista täytyy sanoa että omaa silmää miellyttää myöskin vähän isommat. Jennifer Lopez tai Kim Kardashian ovat minun makuun jo vähän liian muhkeita, mutta parempia kuitenkin kuin noi Reebokin mainospeput.

  VastaaPoista
 4. meilläkin pyöri nuo mainokset tosi tiuhana jossain vaiheessa. jos ostat, niin kerro ihmeessä kokomuksista sitten :)

  VastaaPoista
 5. Blogiasi seurailen ja tykkään jutuistasi! http://ulmai.blogspot.com/2010/05/ohhoh.html Blogissani pieni yllätys!

  -ulmai

  VastaaPoista
 6. Vendaval, Jos ostan, niin kerron ehdottomasti kokemukset täälläkin. Oli hyvät tai huonot kokemukset.

  ulmai, hei kiitoksia kovasti tunnustuksesta :) Tosi mukava tietää että mun höpötykseni täällä jaksaa kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 7. eipä mitään kiittämistä!! :) Ja en sentään sitä ihanuutta ole vielä kokenut, että asumaan oisin päässyt sinne, mutta viikon verran vietin siellä.. Oleilin Chelmsfordissa ja Lontoossa! :)

  VastaaPoista
 8. Mun kihlatun siskon perhe asuu Chelmsfordissa. Ihan kiva paikka, sellainen rauhallinen kylä. En hirveästi siellä ole käynyt, kylässä vain. Mut ymmärrän kyl miks olet ihastunut Lontooseen :)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails