torstai 20. toukokuuta 2010

Tuuheutta Tigeillä

Itse pidän hiuksissa nykyään erityisesti voluumista. Mitä isompi sen parempi (jos ei nyt sentään mennä niihin kunnon Dallas-kampauksiin...). Olenkin siis etsinyt nyt ahkerasti tuotteita joilla saisin tähän pehkoon kohotusta ja muhkeutta, itsellä kun tuppaa olemaan sen verran raskaat hiukset että ne lätsähtävät vaikka mitä tekisi. Tässä siis muutamia leijonanharjaan vaadittavia tuotteita esittelyssä, eli Tigin Queen for a Day (tuttavallisemmin QFAD), Superstar- föönausneste, ja Big&Bigger -vaahto.
QFAD

Fairyn-tuoksuinen tuuheussuihke toimii tyvikohotuksessa mainiosti. Tällä on helppo suihkia tyveen, ja pullo on kätevä käsissä. Suihketta voi myös käyttää pituuksiin tuuheuttamaan, ja toimii, eli monikäyttöinen. Kaikenkaikkiaan hyvä tuote, joka jää varmasti vakkarivalikoimiin omaan peilikaappiin.

+ Helppo levitys
+ Tuuheuttaa sekä pituuksia että toimii tyvikohotuksessa
+ Helppokäyttöinen - muuta ei tarvita kuin pikainen föönaus
- Tuoksuu Fairylta


Superstar

Ikävin juttu tässä tuotteessa on se, että se haisee Fairylle. Vaikkei tuoksu epämiellyttävä sinällään olekaan, on olo aika erikoinen kun tuntuu että levittelee astianpesuainetta päähän. Tuote on kaikenlisäksi samanlaista litkua kuin astianpesuaineetkin - levitys toimii hyvin, muttei aivan yhtä kätevästi kuin suihkeella. Jää kädet vähän tahmaisiksi. Toimii hyvin ja tekee temppunsa, mutta ei tuuheuta tyveä. Pituuksia tämä tuote taas turvottaa melkoisesti. Kuohkeus myös säilyy pitkään hiuksissa. Ihan hyvä tuote, varsinkin jos sen yhdistää QFAD-suihkeeseen.

+ Turvottaa pituuksia
+ Vaikutus kestää hyvin
- Löysä neste ja levitys jättää kädet tahmaisiksi
- Tuoksuu astianpesuaineelta
- Ei tyvikohotukseen


Big&Bigger

Tästä tuotteesta en ole yhtään innostunut. Parisen kertaa tätä on tullut käytettyä ja tuntuu siltä, että tuote taitaa jäädä pitkälti kaapin perukoille. Monet tykkäävät tätä käyttää tyvikohotukseen Superstar-nesteen kera yhdistettynä. Minulla ongelmana oli Big&Biggerin vaahdon korputtuminen omissa hiuksissa - tätä täytyi harjata kovilla otteilla föönatessa että jäljestä sai hyvää. Muotovaahdoksikaan se ei oikein tästä syystä kelpaa. Joten minun makuuni liian hankalaa ja aikaavievää tämän tuotteen käyttö. Mielummin käytän QFAD-suihketta, sillä se ei korputu ja on monikäyttöisempi.

+ Kohottaa tyveä
- Korputtaa helposti
- Korputtumisen vuoksi käyttö aikaavievää

Jos siis leijonanharja innostaa, niin itse suosittelisin erityisesti QFAD-suihketta monikäyttöisyyden vuoksi, ja varsinkin jos tyvikohotus on se pääjuttu (no pun intended). Jos haluaa vielä lisätuuheutusta pituuksille Superstar-neste toimii hyvin. Big&Bigger-vaahto taas (minun kokemuksieni mukaan) kannattaa jättää kauppaan - Superstareilla tulee parempaa jälkeä ja helpommin!

Oletteko itse jo ehtineet kokeilla mitään näistä?

3 kommenttia:

 1. Olen kokeillut -ja itseasiassa myös omistanut- noista jokaista :D. Ja meinasin tehdä noista tuotearviotkin jossakin vaiheessa, hah sattuipa hyvin :D!

  Queen for a Day on pulloista näppärin, helppo suihkuttaa tyveen eikä se sylje lirua vaikka tuo minun pulloni onkin jo muutaman vuoden ikäinen. Ihan ok tuoksu, ei Fairy tullut ihan heti mieleen mutta mikä tuoksu se olisikaan mikä tuoksuu kaikkien nenään samalta :). Tämä on tuuhentanut minulla ehkä parhaiten.

  Superstar ei toiminut minulla sitten yhtään, ihme silikonilirua mikä teki hiuksista lähinnä lättänät... Myin eteenpäin.

  Big&Biggeristä en oikein osaa sanoa yhtään mitään, välillä tuntuu tuuheuttavan ja välillä ei sitten millään :D.

  Olen laiska tekemään föönaustuuhennusta, tyydyn yleensä ah niin helppoon tupeerauskampaan :D. Varsinkin kun minulla on suht paksut hiukset niin kampa tuntuu yleensä riittävän.

  VastaaPoista
 2. En oo näitä testannut, koska yleensä mulla ei oo ongelmia tuuheuden kanssa ;) On kuitenkin bad hair daytakin. Niihin voisin ehkä QFADia harkita.

  Itellä on ollut Root Boostia (oisko Catwalk-sarjaa? eov). Se tuntu aluksi oikeasti kohottavan tyveä, mutta jotenkin en oo ekan kokeilun jälkeen saanut sitä enää toimimaan.. En tajua miksi. Mielestäni en tee mitään eri tavalla.

  VastaaPoista
 3. Panda, Sitkun teet sen tuote-arvion, niin linkitä se vaikka tänne kommenttiboksiin kanssa. Jos joku sattuu tänne katselemaan tätä tuotearviota, niin varmaankin heitä kiinnostaisi myös muitten kokemukset. Jännä juttu muuten, mulla Superstar neste turvottaa tosi paljon, mutta se ei tosiaankaan tee mitään tyvelle, vain pituuksille. Pitäis kyllä itsekin tupeerata joskus, mä taas oon tosi laiska tekemään sitä :)

  bubble, niin kun sulla on tuollainen ihana luonnonkihara :) QFAD on kyl ihan jees föönaussuoja myöskin, jos sillä tuuheudella ei niin väliksi. Root Boostista oon kuullut hyvää kommenttia, mut itse en oo vielä kokeillut - ehkä otan testaukseen jos toi QFAD joskus vielä loppuu...

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails