sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Yogamazing

Vappua ei täällä vietetä, enkä itsekään ehtinyt tavallisen työnteon lomassa edes paistamaan munkkeja. Minulle vappu on aina eniten ollut ilmapalloista ja oheissälästä iloitsemista, joita täältä ei samaan tapaan vappuna löydy, joten mikään muukaan juhlistaminen ei innostanut. Tämän viikonlopun nakuilukin meni sivu suun, roskapostiin vahingossa joutuneen ilmoittautumislomakeen myötä. Toivotaan että lisämahdollisuuksia sattuu vielä omalle kohdalle, uutisista katsottuna näytti meinaan melko hauskalta. 
Viikonloppu on sujunut lähinnä tilastotieteen parissa ja sen jäykistäneitten jäsenien venyttelyssä. Halusinkin pikaisesti poiketa täällä kertomassa eräästä lempparistani. Harrastan kotioloissa joogaa, ja olen siitä joskus täällä varmasti maininnutkin. Olen kokeillut kaikenlaisia harjoituksia, perusrutiineista aika erikoisinkiin virityksiin. Kotioloissa olen kuitenkin erityisesti olen tykästynyt apinoimaan asentoja videoiden perässä ja olen erityisesti tykästynyt Yogamazing sarjaan. Chaz (sarjan vetäjä) tekee paljon, ja monipuolisia joogaharjoituksia, ja omistaa jokaisen jakson eri teemalle. Itseltäni löytyy muunmuassa jaksoja "Yoga for back and shoulders" ja "Yoga for weight-loss". Jooga-jaksoja löytyy myös erilaisilla harrastusteemoilla, esimerkiksi joogaa juoksijoille, joogaa lumilautailijoille ja jopa joogaa kajakoijille.
Kätevintä tässä on se että erilaisia videoita saa ladattua podcasteina (ja ilmaiseksi! Itunesin kautta) omalle Ipodille, jossa jaksot kulkevat kätevästi mukana vaikka minne. Jos Ipodia ei omista, voi jaksoja katsoa tietokoneella Itunesin kautta. Hänen ohjaamansa pätkät ovat oikeasti tehokkaita, kohtuullisen lyhyitä ja joskus jopa melko rankkoja. Jos joogaa haluaa kokeilla tai harrastaa kotioloissa suosittelen lämpimästi Yogamazingia! Itse olen lataillut hänen podcastejaan jo vuodesta 2005, aivan alkuajoista saakka, joten minulla löytyy jo yli kymmenen gigaa Yogamazing-jaksoja (omiin tarpeisiin valikoituina), enkä ole yhteenkään kyllästynyt. Ja vielä jaksaa minun antiikkiaikainen podini niitä kiitettävästi pyörittää.

Oletteko itse ehtineet jo tutustumaan tähän podcastiin?

2 kommenttia:

 1. Hei! Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa, mutta en ole ainakaan muistaakseni ehtinyt vielä kommentoida mitään. Asun itsekin Lontoon kupeessa (Eghamissa), joten on kiva lukea muiden Englannissa asuvien suomalaisten blogeja :)

  Kiitos vinkistä! En ole ikinä törmännyt tuohon Yogamazing-sarjaan, mutta se vaikuttaa ihan loistavalta. Harrastin joskus joogaa ohjatussa ryhmässä, mutta se harrastus valitettavasti jäi ajanpuutteen vuoksi, vaikka muuten pidin siitä todella paljon. Tekisi taas mieli aloittaa jooga ihan kotioloissa, joten taidankin tsekata nuo videot :)

  -Sanny

  VastaaPoista
 2. Hei Sanny, eipä mitään, hyvä vain jos olet tästä nyt löytänyt jotain hyödyllistä. Itse tosiaan olen täysin Yogamazing-fani nykyään :) Olen itse kanssa käynyt ohjatuissa ryhmissä, mut huomannut et oman ajan mukaan treenailu on mulle parempi vaihtoehto.

  Mäkin muuten tykkään ulkosuomalaisten ja varsinkin briteissä pyörivien blogeja. Kävinkin jo tutustumassa teitin blogiin :)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails