tiistai 31. elokuuta 2010

Preview

Pikapikaan halusin vain tännekin päivittää mihin sitä päädyin. Niinkuin tuossa edellisessä postauksessa kerroin, etsin mekkoa yli kuukauden, muttei yhtikäs mitään löytynyt ja loppujen lopuksi jouduin kasaamaan asukokonaisuuden täysin omista varastoista. Halusin ehdottomasti pukeutua peri-englantilaiseen tyyliin näihin häihin, nämä kun olivat melko perinteiset ja juhlalliset häät, ja todella englantilaiset, eli tärkein osa asua oli tietenkin iso hattu. Hatut kuuluvat täällä häihin niinkuin, noh, rusinat maksalaatikkoon. 



Kaikki siis omista varastoista - paitsi hattu, joka löytyi anopilta ja ruusut hattukoristeena, jotka poimittiin anopin puutarhasta. Penniäkään en tähän loppujen lopuksi käyttänyt. Aika matchy-matchy asu, mutta mielestäni melko hyvin onnistunut! Kihlattu laittoi myös parastaan - mutta hänpä käyttikin yhteensä £170 koko helahoitoon, kaikki uutta katsokaas. Pieni waldrobe-malfunction kävi minulle myös, josta syystä vietin illan aika tiukasti huiviini kiertäytyneenä :) Olenpa sitten ensi kerralla paremmin varautunut!

Häistä kirjoittelen sitten paremmalla ajalla enemmän!

4 kommenttia:

  1. Vau, edustavia (ja kovin englantilaisia ;-)) olette! :-) Ja todella kaunis mekko sinulla.

    VastaaPoista
  2. Wau täältäkin! Tuo hattu (ja huulipuna!) todella nostaa vaatetuksen asuksi.

    VastaaPoista
  3. Ihana asu, mekko ja hattu ja kaikki!

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails