perjantai 6. tammikuuta 2012

Suomi-loma :)

Ihan pikaisesti päivittelen vain - lähdin tänään nimittäin Suomeen kymmenen päivän lomalle. Saan syödä ruisleipää ja suklaata sydämeni kyllyydestä, niin paljon kuin napa vain vetää, ja lievitellä sillä viimeaikojen pientä koti-ikävää. 

Tuskinpa tulen paljoa päivittelemään täällä ollessa (pari ajastettua juttua on), joten nyt olisi hyvä sauma laittaa postaustoiveita tähän, joista lupaan vähintään yhden toteuttaa sitten kotio palatessa. Jos ei ole mitään toiveita niin vastatkaa edes äänestykseen siitä mikä olisi teille mielenkiintoisin aihepiiri lukea.
Kuva muuten ei liity yhtään mihinkään - se vain sattui löytymään koneelta vanhojen kuvien joukosta, kun selailin vanhempien tietokoneelta heidän hääkuviaan, vanhoja lomakuvia, viime kesän hääkuvia sun muita. Soittelen siinä yhtä ainutta osaamaani kappaletta kitaralla, kappaletta jonka opin yli kymmenen vuotta sitten. Meinaan kyllä vielä joskus opetella toisenkin kappaleen!


3 kommenttia:

 1. Opettele toki kitaralla lisää...ja entäs se viulu....
  Ja ihanaa Suomi-lomaa sinulle....minulla vielä pakastimessa yksi ruisleipä viime kesältä, kaikki muut Suomi-ruoat on jo syöty...jouluna viimeiset Fazerin siniset ja vihreät kuulat.
  Yhtenä kesällä käydessäni Suomessa söimme mämmiä
  keskellä kesää...nams!
  Viikko vuodessa Suomessa ja elän viilillä,
  ruisleivällä,Kainuun juustoleivällä ja Fazerin sinisellä.
  Ai mikä aihe blogissasi kiinnostaa? monet mutta tuo matkailu ja London eniten ja kertomus arjesta kun asuu UK'ssa....
  -Anne

  VastaaPoista
 2. Kiinnostaisi miten yhteydet Suomeen ovat säilyneet ja omien Suomessa käyntieni pohjalta, miten lomat siellä menevät?

  Mulla on ollut molemmilla lomilla kauhea paine kyläillä kavereilla ja sukulaisilla (sitä odottaa ja se on mukavaa, mutta tulee aikataulutettu suorittajaolo aina).

  VastaaPoista
 3. Postaustoiveena tuli mieleen, että voisitko kirjoitella aiheesta "ystävystyminen brittien kanssa" :) Eli oletko löytänyt täältä kavereita ja kuinka helppoa on mielestäsi tutustua täkäläisiin yms.

  Ja toki kaikki noi työnhakuhommelit kiinnostaa edelleen.

  Ja teidän suhteesta, miten tapasitte ja oliko miehelläsi jotain ennakkokäsityksiä suomalaisista naisista :)

  Ja kiitos vielä kivasta blogista!

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails