sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Tervetuloa 2012!

Uutta vuotta juhlistimme matkaamalla kohti London Eye:tä ja ihastelemalla Lontoon jättimäisiä ilotulituksia. Lämmikkeeksi otimme mukaan terästettyä kaakaota termarissa ja joululahjaksi saamamme maustevodkan - ah tätä vuoden ensimmäisen päivän pääkipua! Ilotulitteet olivat kuitenkin aivan mielettömät ja tuntuivat ihan käsinkosketeltavilta.

Olen jo viimeiset viisi vuotta mankunut miehelle että haluan päästä katsomaan ilotulituksia livenä. Tänä vuonna mies ensimmäistä kertaa omaehtoisesti ehdotti että voisimme mennä niitä ihailemaan, joten oli pakko ottaa tilaisuudesta vaari vaikka vähän sateista säätä lupailtiinkin. Pieni sadekuuro tulikin niskaan alkuillasta, mutta onneksi uusivuosi näyttäytyi ilman pisaroita. 
Nyt on tämäkin nähty ja koettu. Joku joskus kuvaili minulle että uudenvuoden ilotulituksien katsominen Lontoossa on kuin olisi täyteenahdetussa klubissa jossa on mahdoton liikkua yhtään minnekään. No siinä me kuin sillit suolapurkissa kökötettiin pari tuntia, 250 000 muun ihmisen kanssa odottelemassa ilotulituksia ja hytkymässä musiikin tahtiin. Sen verran väsyttävä tuo kokemus oli että sitten tulevaisuudessa jos haluamme vielä uudestaan ilotulituksia ihailla livenä, ostamme ihan suosiolla mansikoita maksavat liput johonkin ravintolaan, kelluvaan paattiin tai näköalatasanteelle. Mutta tulipa käytyä edes kerran!

Otin pientä videokuvaa myöskin lähtölaskennasta.

Mites teidän uudenvuodenjuhlinnat menivät?

5 kommenttia:

 1. Olisi muuten kiva kuulla teidän "love story" eli miten tapasitte miehenne kanssa yms :) tai miten olet Englantiin päätynyt in the first place.

  VastaaPoista
 2. Me oltiin tuolla viime uutena vuotena ja onhan siellä ihan kauhea ryysis. Tosin musta oli positiivista se, että siellä on tosi paljon porukkaa ihan selvin päin, eikä suomalaistyylisesti umpitunnelissa.

  Suurin ongelma tuolla on se, että paikalle pitäisi jaksaa mennä tosi aikaisin jos haluaa saada hyvät paikat ja sitten pois on tietysti käveltävä jonkun matkaa koska kaikki lähistön metroasemat on suljettu. Mutta onhan se kuitenkin sellainen ainakin once in a lifetime kokemus :) Mutta meilläkin taidetaan säästää niihin mansikoita maksaviin lippuihin ensi kerralla, tosin esim. lähistön hotellit on todennäköisesti jo buukattu täyteen ensi uutta vuotta varten.

  Iloista alkanutta vuotta kuitenkin! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, täytyy pistää mietintään :)

  Agatha, joo tää oli tosiaankin once in a lifetime kokemus - sellainen joka oli kiva kokea kerran muttei tosiaankaan tarvitse toistaa :D Me saavuttiin paikalle klo 10 ja jos haluaisi päästä joen varrelle täytyisi varmaan tulla jo kahdeksalta tai aikaisemminkin... Ei ihan niin paljoa kiinnostanut. Päästiin silti ihan kohtuullisen lähelle ilotulituksia.

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava ilotulitus, tuo täytyy vielä jonakin päivänä kyllä kokea!

  http://cristiinam.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Joo ehdottomasti kannattaa poiketa, jos satut olemaan Lontoossa uutenavuotena. Onhan se melkoinen kokemus, hyvässä ja pahassa :D

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails