sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Äänestyslauantai

Lauantaina kävin äänestämässä tälläisissä maisemissa. Vaikka se tuppaa arkipäiväisessä elämässä unohtumaan, eläminen täällä Lontoossa on aika mahtavaa. Tavallisia askareita toimittaessa isojen muistomerkkien, kauniiden talojen ja nähtävyyksien ohi kävellessä ei aina jaksa muistaa mitä kaikkia mahdollisuuksia Lontoo tarjoakaan. Pitäisi useammin avata silmät paikasta toiseen juostessa.

Äänestämisen jälkeen poikkesin Lontoon suomalaisten opiskelijoiden järjestämällä pubi-lounaalla, josta viiletin World's End pubiin Camden Townissa. World's End pubi on yksi mieheni entisiä lempipaikkoja ja josta hänellä löytyy useampia tarinoita - muunmuassa siitä kun kymmenisen vuotta sitten Mötörheadin Lemmy joi hänet siellä pöydän alle. Siinä sitä kuuluisaa pubia etsiessäni poikkesin pienessä kauppakompleksissa, jonka perältä löytyi taidenäyttely. Yhteen päivään mahtuu kaikenlaista täällä. Tässä on muutamia satunnaisia kuvia päiväreissulta.

10 kommenttia:

 1. Hei, pakko kysyä ilman lämpötilaa .. siellähän joku hölkkää jonkin "riemukaaren" alta shortseissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ihan varma, mutta kai se on noin kymmenen asteen pintaan. Jos tosiaan on hölkkäilemässä niin kyllä siinä shortseilla tarkenee.

   Poista
 2. Päivisin täällä on aika lämmintä, mutta illalla voi tulla kylmä jopa toppatakissa ja villapaidassa. Tämä tosin siinä vaiheessa, jos viihtyy ulkona parisen tuntia. :)

  Ja noista Lontoon mahdollisuuksista, oon niin samaa mieltä! Tosi usein yliopistonkin kanssa vain on niin paljon kiireitä, ettei kaupungista ehdi nauttimaan tarpeeksi. Oon tosi yrittänyt korjata tätä ja olla aktiivisempi myös nähtävyyksissä käymisten suhteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yliopistossa tulee aina joskus niitä mielettömiä kiirekausia. Maisteritasolla sitä kiirettä kyllä riittää melkein jatkuvasti, mut kannattaa aina joskus yrittää ehtiä nähdäkin täällä jotain muutakin kuin vain kirjaston sisäseinämät :)

   Poista
 3. Harvoin sitä ihan arjessa muistaa, miten kivassa paikassa asuukaan (asui sitten missä tahansa), mutta sitten kun yhtäkkiä sen taas huomaa, se on siistiä :) En epäile kyllä hetkeäkään Lontoon mahtavuutta, vaikken siellä ole koskaan käynytkään!

  Ja heh, tuossa ylhäällä puhutaankin jo säästä :D Ensimmäinen ajatukseni noista kuvista oli, että teillähän on jo ihan kevät - EPÄREILUA! Ainakin se näyttää siltä, kun Helsingissä on jo taas tottunut metrin lumikinoksiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt täälläkin on alkanut olemaan järkyttävän kylmä :) Mut ihan totta, sitä helposti turtuu, asui kuinka kauniissa ja hauskassa paikassa tahansa, kunhan siellä asuu tarpeeksi monta vuotta. Täytyy vaan yrittää huomioida sitä ympäristöä enemmän :)

   Poista
 4. Niin pieni on maailma. Itse hilluin Worlds Endissä perjantaina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole siellä aikaisemmin käynytkään. Ihan ok paikka. Tosi tunnettu kans.

   Poista
 5. Minäkin asustelen nyt sitten reilun viikon päästä siellä! Aluksi varmasti jaksan ihmetellä ja pällistellä kaikkea hienoa ihan arjen keskelläkin, mutta mitenköhän on sitten parin kuukauden kuluttua... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kylmä luulen että parin kuukauden kuluttua sitä vielä ihastelee. Mut odotas pari vuotta :)

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails