tiistai 10. joulukuuta 2013

Luukku 10 - Lahjavinkki lapsiperheeseen

Teille jotka mietitte mitä tänä vuonna kannattaisi lahjoittaa lapsiperheeseen (tai vaikka pyytää itselle!) niin minun kirjoissani tämän joulun ehdoton hittituote on Soiva Laulukirja. Me ostettiin tämä jo elokuussa, pian sen jälkeen kun se tuli markkinoille ja ollaan ehditty jo moneen moneen kertaan sitä kuluttamaan.
 
 
 
Kirjassa on 50 laulua ja niille nuotit, sanotukset ja pianosäestys nauhalta. Tämä on juuri kätevä tälläiselle joka ei tosiaankaan muista lastenlauluja eikä jaksaisi niitä Youtubesta metsästää.
 
 
 
Vauva on kanssa aina ihan innoissaan kun otetaan tämä esiin. Olisi varmasti kiva paketti moniin perheisiin. Suosittelen!

4 kommenttia:

 1. Ihan mahtava, voi vitsit, tuohan pitää saada :) Käyttekös muuten jossain suomalaisissa kerhoissa, esim. suomalaisen kirkon pallerokerhossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on ihan mahtava! :) Ei käydä, ne on meiltä niin hankalan matkan päässä ettei tule lähdettyä. Ehkä sitten kun vauva on isompi ja osaa puhua, sitten varmaan aletaan käydä jossain lauantai-koulussa ihan suomen ylläpitämisen takia.

   Poista
 2. Piti laittaa itekki tää kirja tilaukseen Suomesta. Tuon meijän pikkuisen ku kans pitäisi oppia suomenkieli. Eli kiitokset vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä :) Mä itsekin bongasin tän ekaa kertaa yhdestä blogista, ja piti heti ostaa.

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails