perjantai 6. joulukuuta 2013

Luukku 6 - Hyvää itsenäisyyspäivää!

Ihan itsenäisyyspäivän kunniaksi sytytin ikkunalle kaksi kynttilää. Ajattelin että oikein isäänmaallisesti vielä katson livenä ne kättelyt vauvan kanssa, ja tulihan sitä siinä sivusilmällä katsottua syöttäessä ja vauvan kanssa lauleskellessa. Sen verran sentään näin että huomasin siellä yhden lapsuusnaapurin, joka on aikuisena tullut omassa lajissaan maailmanmestariksi. Vautsi mikä suoritus!
 
Kynttilät ovat muuten Philippsin sähkökynttilät, jotka tulta lukuunottamatta ovat hämmästyttävän aidonnäköiset. Välkehtivätkin kuin oikeat kynttilät. Nyt kun täällä meillä kasvaa pieni, niin täytyy varmaan ostaa näitä useampiakin ja luopua tavallisista tuikuista vähäksi aikaa. Tässä näkyykin nuo Tinkelit tositoimissa - ne tuli ripustettua orkideoihin tuomaan vähän jouluntuntua.Muuten tänään sain just kivasti itsenäisyyspäivän kunniaksi hyviä uutisia! Olen tosi innoissani, mutta niistä sitten enemmän vaikka huomenna!

2 kommenttia:

 1. Ihan oikein-näköisiä ne kynttilät, vaikka itse en tavallisesti tykkää mistä sähkökynttilöistä ja jään ainakin siihen ettei luonnon tuikkuja ja liekin lämpöä voita mikä. Ja söpöjä ne tinkelit, ryömimässä pitkin orkideoin oksia! Muuten viroksi on sellainen sanapari ``tingel-tangel`´, merkitsee ehkä sellaista hauska höpötystä, niin että tangel = angel, hahaa!
  Hauskaa Itsenäisyyspäivää! Mielestäni juhlat Tampereella oli mahtavat, iloiset ja uudistunut. Minullakin on ollut kunnia juhlia Tamperetalossa, vuosia sitten kun osallistuin Tamperen Sopimusvuoren 30-vuotisjuhliin virolaisena kutsuvieraana. Upea paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää on yllättävän hyvät nää kynttilät, ja tietyissä paikoissa, esim just ikkunalaudalla kätevän paloturvalliset.

   Tingel-tangel, heh. Musta viro on muuten tosi hauska kieli, se jotenkin kuulostaa tosi hauskalta suomalaisiin korviin ja sitä pystyy vähän ymmärtämäänkin, tai ainakin arvaamaan puheenaiheen kun on niin monia samoja ja samantyyppisiä sanoja.

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails