keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Luukku 18 - Meidän joulukorttikuvaukset

Otettiin tuossa parisen viikkoa sitten kuvia meidän pienestä joulutontusta joulukortteja varten. Ennen vauvan syntymää olin aina pyhästi vannonut että minusta ei koskaan tulisi sellaista vanhempaa joka jouluisin lähettelee kuvia lapsistaan tonttulakki päässä. No, niinpä, tässä sitä ollaan ja se juurikin on meidän joulukorttimme tänä vuonna!
 
Tässä siis näitä otoksia meidän joulukorttikuvauksista. Oli vaikea valinta muutaman ehdottoman suosikin välillä.
 
 
Hassuja ilmeitä - viimeinen kuva näistä oli yksi lopullinen korttikilpailija. Ei kuitenkaan päätynyt painatukseen.Kuvauksen lopussa alkoi valokin paranemaan ja saatiin eräistä viimeisistä kuvista sitten se lopullinen korttikuva.
Tämä sormienpureskelukuva melkein päätyi kortiksi (oli se vaan suloinen!), mutta jäi täpärästi kakkoseksi. Sen verran olen tällä kertaa tylsä tyyppi etten laita sitä lopullista korttikuvaa tänne vielä sillä en ole aivan varma ovatko meidän joulukortit jo sinne Suomeen sukulaisille ehtineet. Olisihan se mälsää pilata joulukorttiyllätys niiltä sukulaisilta jotka tätä blogia lukevat. Tämä postaus oli nyt sitten vain tälläinen pieni teaser. Postaan sen varsinaisen joulukorttikuvan sitten myöhemmin!

2 kommenttia:

 1. Söpöjä kuvia :) On musta ainakin kivempi saada lasten kuvilla varustettuja kortteja kuin persoonattomia valmiskortteja valmistekstillä ja pelkällä lähettäjän allekirjoituksella :)

  Ja hei, kiitos Soiva laulukirja-vinkistä! Pyysin sitä meidän tytölle ja kun kävimme nyt jo etukäteen jouluvisiitillä toisten isovanhempien luona, saimme tuon kirjan. Tykkäämme tytön kanssa siitä molemmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Joo, ehkä se ei oo niin kauheeta lähetellä näitä lapsikortteja sittenkään... Onhan nää sentään persoonallisia.

   Kiva et kirja miellyttää, se on ihan loistokirja! Meilläkin ollut nyt kovassa kulutuksessa.

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails