sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Luukku 8 - Oxford Streetin jouluhulinoitaIhan ei jouluvaloja voinut täydessä loistossaan ihailla valoisalla päivällä, mutta kivalta näyttivät silti.
Jouluikkunoita on kiva katsella! Saisivat tosin tehdä jotain mielenkiintoisempia asetelmia kuin perustähdet ja peruslahjapaketit.
Liberty tavaratalon jouluosasto on ihan ykkönen joulukoristeiden etsimiseen - sieltä löytyy kaikki. Kannattaa poiketa jouluhulinoita tarkastamaan.
 Lahjapaketteja ja lahjanaruja!
Vähän lapsellisempia jouluikkunoita isosilmäisine pehmoineen löytyi Hamleysillä joka on mahtava paikka poiketa leluostoksille (löytyy Regent Streetiltä). Ted Bakerillä oli hauska robopingviini, ja Molton Brownin ikkunoissa lumisadetta!
 
Tälläisiä jouluhulinoita Oxford Streetillä.

2 kommenttia:

 1. Onnea uuden työpaikan johdosta! Se on hieno saavutus. Täällä kun nuo haastatteluprosessit ja koko työnhaku kaikkine kommervenkkeineen on ihan uskomattoman kuluttavaa.

  Blogissani on sulle jouluinen haaste. http://howtobecomelovely.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Sitä se nimenomaan on, kuluttavaa ja tosi pitkäkestoista. Kiitti haasteesta, mä toteuttelen sen tässä piakkoin. Varmaan kätevästi luukkuna, alkaa vähän luukkuideat loppumaan :D

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails