torstai 26. joulukuuta 2013

Luukku 25 - Jouluhaaste Nro 2

Sain jouluisen haasteen Lauralta ja nyt ihan bonusluukkuna englantilaiseen tyyliin tässä 25. (no joo, 23...) joulupostaus. 11 kysymystä joulusta ja 11 vastausta. Oikeastihan tähän haasteeseen kuuluisi vielä 11 jouluaiheista faktaa itsestäni mutta mutta... eiköhän nämä kysymykset riitä tällä kertaa.1.) What is your favourite Christmas memory?
No yksi muisto on esimerkiksi kun pikkuveli oli viitisen vuotta, ja löysi porstuasta joulupukin tamineet ja innostui pukemaan ne päälleen ja tallustelemaan ne ympäri taloa. Joulupukki ei tainut enää tulla käymään sen joulun jälkeen.
 
2.) Wrapping paper of gift bags?
Lahjapaperi. Näyttää mielestäni kivemmalta.
 

3.) What is your favourite Christmas movie?
It's a Wonderful Life. 

4.) Favourite Christmas songs?


 
5.) Time for confession: have you ever recycled Christmas presents?
En kai, ei nyt ainakaan tule mieleen että olisin ne lahjoittanut jollekin muulle, mutta olen kyllä vienyt niitä suoraan hyväntekeväisyyskauppoihin.  
 
6.) Do you send christmas cards? Mail or email? Do you buy them from a store, make yourself....?
Viime vuosina olen alkanut lähettää kortteja, ihan oikeita eikä mitään e-mail-kortteja (ei ne vaan ole sama asia). Yleensä ostetaan, mutta yritän aina löytää jotain muuta kuin niitä tusinakortteja, esimerkiksi nuorten suunnittelijoiden tekemiä juttuja. Tänä vuonna tehtiin oma kortti vauvan tonttukuvasta.

7.) Is there anything annoying about this time of the year? If so, what is it?
Tungos kaupoissa, ja jokapaikassa raikaavat joululaulut. Kohtuu kaikessa, joululauluissakin.  
 
 
8.) What do you usually serve on Christmas dinner?
Perinteiset laatikot, sekä bataattilaatikko, kylmäsavulohta, mätiä, hyviä leikkeleitä esim serranokinkkua. Kinkku ei ole mikään pakollinen, mutta laatikot ovat. Tähtitorttuja, pipareita ja juustoja.

 
 
9.) What are your some favourite Christmas decorations that you are going to put up? Do you prefer themed or homey Christmas tree?
Tykkään ehkä enemmän sellaisista kotikutoisista sekalaisen sakin edustamasta joulukuusesta. Mutta täytyy sanoa, ovathan ne väriteemalliset tyylikkäämpiä. Meillä oikeastaan on vain kahta settiä kuusenkoristeita, kuustahan meillä ei omassa kodissa ikinä ole ollut (koristeet roikkuvat missä milloinkin), joten niin vähästä määrästä on vaikea valita suosikkia.

10.) What kind of tree topper you have? Angel, star or something else?
Minusta se oikea koriste kuusen latvaan on tähti. Englannissa keijunukke on tavallisempi, josta mies tykkää enemmän.


 
11.) What are some of your most important Christmas traditions?
Laatikoitten, tähtitorttujen, ja pipareitten syöminen. Hyvät suomalaiset suklaat myös suosiossa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails