sunnuntai 3. elokuuta 2014

Tervetuloa kylään: Meidän kylpyhuone

Eh, no kylpyhuone on ehkä vähän suurellinen nimitys isohkolle mutta aika kolholle suihku/WC-tilalle. Mutta näin meillä, jatkoksi noille edellisille postauksille.Keittiöstä sisään, vasemmalla on lavuaari ja oikealla suihkukoppi, josta en tainnut ottaa kuvaa.WC-puoli jossa on yläpuolella meidän laatikostot. Mun ja miehen.Miten niin naisilla on liikaa kaikkea roinaa? Mulla kaksi 9-litran laatikkoa yläkerrassa vielä täynnä hius ja ihotuotteita, plus sitten vielä n. 9 litrainen kassi täynnä erilaisia hiushoitotuotteita. Pikkuhiljaa käyttelen ja ehkä ne joskus vielä mahtuu tuohon yhteen, tällä hetkellä tupaten täynnä olevaan kaappiin kaikki.


Pyyhkeitten lämmittäjä on luksusta talvella! Ja tuo Brabantia pyykkikori on mun lempparitavara koko kylppärissä. Hinguin sitä vaikka kuinka kauan, se kun on vähän tavallista pyykkikoria kalliimpi (ja miehestä se oli turhaa rahanhukkaa), mutta tein sit jossain välissä päätöksen että se muuttaa meille vaikka mikä olisi. Ja on se ihana. Pyykkikori. Pienet ilot! :)
 
Jos saisin täältä jotain muuttaa, on nuo englantilaistyyliset kuuma- ja kylmähanat. Sieltä saa joko käsiä polttelevaa keitinveittä, tai jääpuikoiksi sormet saavaa hyisyyttä. Siinäpä on sitten kiva pestä vauvan peppua, vuorotellen yrittäen käteen sekoittaa kuumasta ja kylmästä hanasta jotenkin sopivaa haaleaa vettä. Kosteuspyyhkeet siis meillä yleensä käytössä tähän tarkoitukseen, kuten melkein kaikissa muissakin brittiperheissä. Lisäksi käsienpesualtaan alla saisi olla säilytystilaa, sitä ei nimittäin liiemmälti ole. WC-pönttökin on tosi nihkeän näköinen.
 
Mut ehkä sitten kun meillä on oma talo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails