maanantai 18. elokuuta 2014

Skidi-festareillaArvatkaas mitä - me käytiin viikonloppuna lasten musiikkifestivaaleilla. Tämä on kuulemma "Glastonbury for kids" - oli melkoista meininkiä. Siellä oli leikkitelttoja, legotelttoja, satutelttoja, tanssitelttoja, telkkarista tuttuja hahmoja joita sai käydä tapaamassa, ja sitten tietenkin TV:stä tuttuja lastenohjelmia livenä. Ja lastenmusiikkia. Oli eläimiä, akrobaatteja, taikureita, ja ruokakojuja ja niin edelleen. 
Ja meillä oli aivan älyttömän hauskaa. Vauva nautti, ja me nautimme siitä että vauva nautti. Ihana katsella sitä iloa ja innostusta. Vauva erityisesti tykkäsi tanssiteltoista, ja musiikkiesityksistä. Olipa erilaisten eläinten ja isojen pehmo-eläinten tapaaminenkin hirmuisen hauskaa.
 
 
Otettiin mukaan piknikki, ja tottakai taas napattiin mukaan skonsseja. Ei piknikkiä voi syödä Englannissa ilman skonsseja (eikä iltapäiväteetä!).

 
Oikeasti, katsokaa tuota väkimäärää - ihan kuin lasten Ruisrokissa!
Eikä festareita ilman pieniä haavereita - sinne jäi jonnekin pellolle meikän Hobbs-takin nappi. Johon ei tietenkään ole ylimääräistä, joten nyt täytyy vaihtaa kaikki napit. Argh! Festareilla sattuu aina jotain tai aina häviää jotain. Onneksi vain sentään nappi.
 
 Eikö kuulostakin aika hauskalta idealta tälläiset lasten festarit?

2 kommenttia:

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails