lauantai 16. elokuuta 2014

Ensimmäinen yö poissa vauvan luota - Antwerpin reissu

 
 
Taas, instagrammissa tämäkin tuli jaettua jo vähän aikaisemmin, mutta tosiaan tällä viikolla poikkesin Belgiassa pikaisella työreissulla. Lähdin maanantai-aamulla ja takaisin tulin tiistai-iltana. Etukäteen jo jännitti se että tulisin olemaan ensimmäistä kertaa yön poissa vauvan luota  - tulisinko kotiin itkevän vauvan ja hermoraunion miehen luo? Miten vauva selviäisi ilman ilta- ja aamumaitoannosta?
 
 
 
 
 
No arvatkaas miten meni?
 
 
 
 
Tulin kotiin, ja kaikki oli kuin en olisi ollut missään käynytkään. Vauva oli iloinen ja tyytyväinen ja mieskin oli kohtalaisen levännyt. Aloitimme unikoulutuksen viime viikon perjantaina matkan takia (siitä postaus ensi viikolla), ja vauva oli nukahtanut mainiosti ilman iltamaitoa. Oli herännyt keskellä yötä, ja itkeskellyt puolitoista tuntia, joten ihan helpolla ei mies (eikä vauva) päässyt, mutta yöllistä episodia lukuunottamatta kaikki oli mennyt hyvin.
 
 
 
 
 
Itselle matka oli tervetullut hengitystauko ja mahdollisuus pitkiin yöuniin, niitä kun tälläisessä pikkulapsiperhe-elämässä ei ikinä ole liikaa, ja suunnitelmissa oli mennä hotellille, syödä hotellin ravintolassa pihvi ja mennä aikaisin nukkumaan. No, päätin lähteä sittenkin kiertämään kaupunkia illalla, nappasin mukaan takeaway pizzan ja sain unta palloon noin kuutisen tuntia. Mutta tulipa nähtyä Antwerp!
 
 

4 kommenttia:

 1. Pehmeä lasku siis! Hienoa, että meni noin hyvin. Harvemmin kai mitään ongelmaa onkaan, mutta vanhempia vaan niin jännittää :) mulla oli muuten vähemmän pehmeä lasku olla yön yli poissa pojan luota, olin nimittäin heti ekalla kerralla 7 yötä. Mies ja poika kävivät isyyslomalla Suomessa ja olinhan itsekin sitten siitä muutaman yön matkoilla samaan aikaan. En kyllä osannut edes ihan hirveästi jännittää, kun mies ja poika olivat yhdessä. Se onkin sitten paljon jännempää, kun poika jää joskus vaikka mummolle ja itse on muualla.

  T. Inka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tosiaan jännitti kun ei tiennyt mitä odottaa. Ja mitä tapahtuu - sit kun ei tosiaan voi tulla takaisin jos on jokin kriisi. Ja viimeks kun olin Suomimammojen kanssa illalla ulkona jouduin tulemaan kotiin kesken kaiken lepyttelemään vauvaa (ja vähän sit hermorauniota miestäkin :D).

   Niin tosiaan, sit kun jää ekan kerran jonkun muun kuin vanhemman hoiviin yöksi, sepä sit vasta jännää onkin :)

   Poista
 2. Hyvältä kuullostaa. Voih yksi hengähdystauko olisi paikallaan. Viime viikolla jo kaverilleni vitsailin että otan kohta yhden yön hotelliloman ja menen vain nukkumaan sinne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, heh, joskus kun sitä omaa rauhaa ei tosiaan saa muuten! Kyllä oli erikoinen olo olla hotellihuoneessa yksin ja käydä aamu-uinnilla yksin, tosi rauhallinen fiilis jäi reissusta (vaikka töitten kanssa tietty olikin kiirusta).

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails